![]() |
Skopiowanie CD-ka z zabezpieczeniem ProtectCD-VOB--dziwna rzecz?!?
Witam!
Mam problem ;p) Pożyczyłem gre Red Faction na 2 cd--ClonyXL wykrył zabezpieczenie ProtectCd-VOB. Wiec ustawiłem opcje w Clonecd nastepujaco: odczyt danych subkanłowych data oraz audio , a takze inteligentny scaner błednych sectorów. Zrobiłem image Teac 516EB, obraz zrobił sie dobrze jednak podczas zapisu na cd przy okolo 80% wyskoczyło(dokładnie nie pamietam-podaje tak na oko;p)---error 3x0x0 i cos tam dales, nie jest to opruznienie bufora:) Nagrywanie sie przerwało i cd nie działa. Co zrobilem nie tak??? Musze jeszcze dodac ze płytka jest DELIKATNIE porysowana, jednak moze cos sie skopało przez ten inteligentny scaner badsectorow??? Chciałem zrzucic obraz cd na hdd bez tej opcji(intelig. scaner bad sect.) jednak to by trwało wieki a moze wiecej;). Zaznacze ze mam klopot z 1 cdkiem--on ma tylko zabezpieczenie, 2 nie. Gra ta kopiowana zostala z orginalu przez brata mojego kolegi ktory tez mial DUZE problemy z jej skopiowaniem(ja mam plyte pirata skopiowanego z tego orginalu--plyta -pirat dziala). POMÓŻCIE:-(((( pozdrawiam i czekam z niecierpliwoscia na odpowiedzi p.s. Jutro kupie sobie CDRW 700 MB bo na 650 MB sie nie miesci i bede prubowal do skutku.Sorry za bledy i za czas jaki straciliscie podczas czytania tego postu. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:14. |