![]() |
nagrywarka za 400zl ?
Witam. <BR>
zamiezam kupic nagrywarke ale po przeczytaniu informacji na forum wydaje mi sie ze jest z nia wiele klopotow :( Te wszystkie zabezpieczenia czy plyty audio utrudniaja prace ? Tzn. trzeba sie duzo narobic zeby przegrac plytke (Audio, gierki itp. ? <BR> Jaka nagrywarke za 400-500zl polecacie ? Czy wogole warto za tyle kupowac ? <BR> Dzieki za wszelkie informacje !!!!!! Pozdro |
W zbliżonej cenie polecam Lite-On'a LTR-24102B jest w pełni funkconalny, czyli obsługuje wszystkie możliwe funkcje potrzebne do kopiowania zabezpieczonych płytek.
|
LG 16/10/40 za 389zl z vatem byl w promocji, a za 415 zl mozna juz kupic normalnie - polecam :-)
|
Cytat:
Acha. A jest jakas polska stronka Lite-on'a ? Jakos nie moglem znalezc :( Jesli nie ma, to moze wiesz za ile jest ona i gdzie moge ja kupic ? Bydgoszcz, Poznan... ?<BR> dzieki |
A co sadzicie o Samsungu SW-216 ? Mam naped CD samsunga i jest do d... :( A nagrywarka ?
|
CZE!
Nagrywarka Szajsunga też bedzie do D*** A moze starczy Ci na Teaca,zobacz nie znam aktualnych cen, albo jak radził kolega--Lite-On. Lg moze i dobrze kopiuje ale z tego co wiem to krótko:( Zastanów sie przed wyborem :-) pozdro |
Sam kilka dni temu kupiłem Lite-ona 16x10x40 , wcześniej miałem LG 8x4x32. Jeśli chodzio Liteona to jak na razie nie mam problemów. A wszystkie możliwe płyty nawet te zabezpieczone safediscem 2 udało się mi skopiować
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:16. |