![]() |
[QUOTE= Wydaje mi się, że wszystkie karty z tej serii potrzebują dodatkowego zasilania, więc problemem jest tylko wolna wtyczka i karta powinna działać bez problemu.
#edit: I oczywiście wydajny zasilacz :D pozdr.[/QUOTE] nie to ze Ci sie tylko wydaje ale tak to wlasnie jest... :) kazdy GF z serii 6 wymaga dodatkowego zasilania prosto z zasilacza... |
Ilość załączników: 1
Jeżeli się nie mylę to czerwona ramka (obrazek) to właśnie molex. Wydaje mi się, że wszystkie karty z tej serii potrzebują dodatkowego zasilania, więc problemem jest tylko wolna wtyczka i karta powinna działać bez problemu.
#edit: I oczywiście wydajny zasilacz :D pozdr. |
Vojtas ...to lub coś podobnego ...http://www.allegro.pl/show_item.php?item=44112188
|
Maciej a którą kartę chce kupić twój kumpel?
U mnie w trybie AGP 4x działa ten Gainward płyta Gigabyte (model: GA-8PE667 Pro), ale do karty jest dodatkowo podłączone zasilanie przez molex'a. pozdr. |
Z tego co sie orientuje to karte graficzna na AGP 8x/4x mozesz wsadzic do plyty glownej oblugujacej AGP x4.
Ja na tej zasadzie wsadzalem Radka 9200 (8x/4x) w ECSa (4x) i w Shuttla (4x). |
GF 6600GT na MSI 845PE Max
Witam...
Mam pytanko... znajomy chce zakupić grafikę na GeForce 6600GT, a ma płytę główną MSI 845PE Max (MS-6580) płyta jest na AGPx4 i tylko grafika na 1.5V. Pytanie jego brzmi czy w/w grafika bez problemów ruszy na tej płycie głównej. Czytałem że nie na wszystkich pł.głównych działa ten GeForce. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:10. |