Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Jakiś wariat (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jakis-wariat-49640/)

mikas 13.03.2005 20:51

Jakiś wariat

Mam problem z jednym gościem (czyt. idiotą) od kilku dni cały czas wydzwania na telefon mojej córy . A że ona ma 10 lat to denerwuje mnie to bardzo . Raz żona odebrała telefon a on w ten sposób zaczął rozmowę ***8222;Gdzie ja k***a się dodzwoniłem ***8222; itp. cały czas klnie. Więcej starałem się tych rozmów nie odbierać bo dzwoni co kilka godzin lub min , nawet w nocy . Raz córa odebrała przez przypadek a miała zapowiedziane żeby nie odbierała to puścił jej ładną wiązkę . Nie wiem co z tym fantem zrobić . Jego numer to 663179805.

kodziu 13.03.2005 20:55

Zablokować numer?? (oczywiście jeżeli telefon ma taka opcje)

Albo odbierać i od razu odkładac, gdyż wtedy traci kase za dodzwonienie. Chyba kiedyś mu zbraknie kasy :P

Patrix 13.03.2005 20:58

może wyłączyć telefon na jakiś czas i włączyć poczte ??
może zmienić numer niestety...
dodać ten numer do "specjalnej grupy" w telefonie, co by nie dzwonił...

Może to jakiś miejscowy frajer/znajomy anonim...

ew. nastraszyć go, że powysyłasz wszedzie ten numer tel. zaczynajac od internetu na burd*** kończąc, przedstawiając sie za (teoretycznie) niego :)

Matievoo 13.03.2005 21:05

Cytat:

Napisany przez kodziu

Albo odbierać i od razu odkładac, gdyż wtedy traci kase za dodzwonienie. Chyba kiedyś mu zbraknie kasy :P

Dobry pomysł ... ;)
A tak wogule to skąd ten koleś zna numer ??

mikas 13.03.2005 21:08

Cytat:

Napisany przez kodziu

Nie ma opcji takiej opcji w tym telefonie . A telefon odbieram ale się nie odzywam. Najbardziej mnie denerwuje że to numer córy i ona telefon nosi przy sobie a ten wariat jej co chwile dzwoni .

siwy_mw 13.03.2005 21:19

Mialem kiedys podobny przypadek z jednym kolesiem, lekarstwem na niego bylo umieszczenie jego telefonu na stronach dla gejow, lesbijek i wszelkiej masci stronach ze sponsoringiem. Po jednym dniu jak reka odjal, wiec to chyba najlepsze wyjscie na takich palantow :piwo:

Maciej 13.03.2005 21:20

a ja troszkę bym mu po kosztach pojechał, odbierał jak najwięcej i przytrzymywał go jak najdłużej :) . Z czasem i tak mu się znudzi.

mikas 13.03.2005 21:30

Cytat:

Napisany przez siwy_mw
Mialem kiedys podobny przypadek z jednym kolesiem, lekarstwem na niego bylo umieszczenie jego telefonu na stronach dla gejow, lesbijek i wszelkiej masci stronach ze sponsoringiem. Po jednym dniu jak reka odjal, wiec to chyba najlepsze wyjscie na takich palantow :piwo:

To jest dobry sposób . Bo gościu mi wygląda na niezłego idiote. Odbieram jego rozmowy on za to płaci i za moment znowu dzwoni.
A macie jakieś linki do tych stron.

polakT 13.03.2005 21:38

tak ale przy naliczaniu sekundowym nie ma sensu odbierania i rtozlaczanie sie, mysle iz najlepszy bylby sposob @siwy_mw szybko by kolesiowi sie odechcialo, albo by pozbyl sienumeru

epol 13.03.2005 21:57

Ja bym na poczetek ten numer zasypywal z netu smskami. Nastepnie dal go na czaty dla lesbijek, gejow itp. Chwytanie goscie to kiepski pomysl, bo i tak ma sekundowke.

Mozesz rowniez taka sprawe zglosic do operatora lub na policje - to jakos dokladnie sie nazywa, a oni sie tym zajma.

mikas 13.03.2005 22:02

Cytat:

Napisany przez epol
Mozesz rowniez taka sprawe zglosic do operatora lub na policje - to jakos dokladnie sie nazywa, a oni sie tym zajma.

Ale jak ma telefon na kartę to i tak nie dojdą, kto go ma, bo raczej nigdzie nie jest zarejestrowany . Ja sam nigdzie nie jestem.

Tylko nie mogę nigdzie znaleźć takiej stonki z ogłoszeniami gejów. Jak ktoś może to niech poda mi linka na PW.

Y@nkee_PL 13.03.2005 22:08

idź do operatora i przedstaw sprawe, powinni coś z nim zrobić, bardziej oni niż policja

epol 13.03.2005 22:15

Cytat:

Napisany przez mikas
Ale jak ma telefon na kartę to i tak nie dojdą, kto go ma, bo raczej nigdzie nie jest zarejestrowany . Ja sam nigdzie nie jestem.

Tylko nie mogę nigdzie znaleźć takiej stonki z ogłoszeniami gejów. Jak ktoś może to niech poda mi linka na PW.

Znajda, znajda taki numer. Przeciez on sie musi logowac do sieci :) Operatorzy maja zapisy gdzie i kiedy fon sie logowal do sieci, rozmowy jakie wykonalismy i jakie wiadomosci wyslalismy itd.

Co do stron to mysle, ze wystarczy jak wejdziesz na odpowiednie pokoje czatow polskich serwisow - onet.pl wp.pl interia.pl itd. i tam dasz nr i zachete, aby dzwonili :>

Eliasz 13.03.2005 23:40

Wejdz na jakis czat, grupe dyskusyjna albo forum. Napisz ze jestes napalona 20 letnia dziewczyna, chetna na szybki numerek. Zainteresowani niech dzwonią lub piszą sms'y na numer x. :D:D:D

andrzejj9 14.03.2005 08:33

Ja bym przejrzał odpowiednie przepisy i poszedł od razu na policję. Szkoda by mi było czasu i siły, żeby samemu się zajmować takim palantem.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:17.