![]() |
Jakiś wariat
Mam problem z jednym gościem (czyt. idiotą) od kilku dni cały czas wydzwania na telefon mojej córy . A że ona ma 10 lat to denerwuje mnie to bardzo . Raz żona odebrała telefon a on w ten sposób zaczął rozmowę ***8222;Gdzie ja k***a się dodzwoniłem ***8222; itp. cały czas klnie. Więcej starałem się tych rozmów nie odbierać bo dzwoni co kilka godzin lub min , nawet w nocy . Raz córa odebrała przez przypadek a miała zapowiedziane żeby nie odbierała to puścił jej ładną wiązkę . Nie wiem co z tym fantem zrobić . Jego numer to 663179805.
|
Zablokować numer?? (oczywiście jeżeli telefon ma taka opcje)
Albo odbierać i od razu odkładac, gdyż wtedy traci kase za dodzwonienie. Chyba kiedyś mu zbraknie kasy :P |
może wyłączyć telefon na jakiś czas i włączyć poczte ??
może zmienić numer niestety... dodać ten numer do "specjalnej grupy" w telefonie, co by nie dzwonił... Może to jakiś miejscowy frajer/znajomy anonim... ew. nastraszyć go, że powysyłasz wszedzie ten numer tel. zaczynajac od internetu na burd*** kończąc, przedstawiając sie za (teoretycznie) niego :) |
Cytat:
A tak wogule to skąd ten koleś zna numer ?? |
Cytat:
|
Mialem kiedys podobny przypadek z jednym kolesiem, lekarstwem na niego bylo umieszczenie jego telefonu na stronach dla gejow, lesbijek i wszelkiej masci stronach ze sponsoringiem. Po jednym dniu jak reka odjal, wiec to chyba najlepsze wyjscie na takich palantow :piwo:
|
a ja troszkę bym mu po kosztach pojechał, odbierał jak najwięcej i przytrzymywał go jak najdłużej :) . Z czasem i tak mu się znudzi.
|
Cytat:
A macie jakieś linki do tych stron. |
tak ale przy naliczaniu sekundowym nie ma sensu odbierania i rtozlaczanie sie, mysle iz najlepszy bylby sposob @siwy_mw szybko by kolesiowi sie odechcialo, albo by pozbyl sienumeru
|
Ja bym na poczetek ten numer zasypywal z netu smskami. Nastepnie dal go na czaty dla lesbijek, gejow itp. Chwytanie goscie to kiepski pomysl, bo i tak ma sekundowke.
Mozesz rowniez taka sprawe zglosic do operatora lub na policje - to jakos dokladnie sie nazywa, a oni sie tym zajma. |
Cytat:
Tylko nie mogę nigdzie znaleźć takiej stonki z ogłoszeniami gejów. Jak ktoś może to niech poda mi linka na PW. |
idź do operatora i przedstaw sprawe, powinni coś z nim zrobić, bardziej oni niż policja
|
Cytat:
Co do stron to mysle, ze wystarczy jak wejdziesz na odpowiednie pokoje czatow polskich serwisow - onet.pl wp.pl interia.pl itd. i tam dasz nr i zachete, aby dzwonili :> |
Wejdz na jakis czat, grupe dyskusyjna albo forum. Napisz ze jestes napalona 20 letnia dziewczyna, chetna na szybki numerek. Zainteresowani niech dzwonią lub piszą sms'y na numer x. :D:D:D
|
Ja bym przejrzał odpowiednie przepisy i poszedł od razu na policję. Szkoda by mi było czasu i siły, żeby samemu się zajmować takim palantem.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:17. |