![]() |
ten sam probelm mam dvd+r nagrywa bez problemu a dvd-r nawet nie ruszy :( wkładam do napedu wlanczam nero wrzucam to co chce naprac [np film zrobiony na dvd] i dupa wskakuje mi 100% zaiwesza sie nero i dalej nic sie nie dzieje :(( czyli płytki lepsze kupowac niz za 1 zł ?? czy moze zepsuta nagywara jest???? :(
|
Zmień płyty na lepsze. Miałem taki problem na nijakich TECH MASTERACH. Porażka z takimi płytami. Tez przy nagraniu gdy było juz 100% wyskakiwał mi komunikat że nie może cos tam zrobić w trybie DAO. Mimo wszystko płyta w stacjonarce chodzila (dziwne). Może dlatego że nie zapisał lead out-a który jest pustym ciągiem.
Gdy zmieniłem płyty na lepsze nie mam juz takiego problemu! Pozdrawiam |
dzieki wielkie za pomoc teraz nagrywa tylko ze przy 100% wyskakuje blad ze cos nie tak przy zamykaniu sesji w trybie DAO :/
|
Zmień bios na nowszy np:CSTJ lub CSOG - oczywiście jeżeli tego nie zrobileś wcześniej.
|
Nie chce wypalić DVD-R
Mam nagrywarkę Lite-On SOHW-1653S i nie moge nią nagrać DVD-R. Film ma 4,2GB a i tak niechce się nagrać w NERO. Wyskakuje mi na samym początku błąd "nie prawidłowy dysk"...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:49. |