![]() |
hej. tez jestem new ale wydaje mi sie ze bardziej powinienes patrzec od czego ma Ci sluszyc nagrywarka dvd. Poczytaj na forum, poszukaj testów, itd :)
Ja tez bylem z poczatku napalony na Litka 1673 - ale jak sie wczytalem ze sa problemy z FW (nie ma stabilnego na dzien dzisiejszy) do niej i nie za bardzo wypaala filmy (wypalic wypali ale nie wszystkie stacjonarne dvd to potem czytaja;[ ) a dane na dvd wypalisz kazdym palnikiem :P nawet juz chcialem zejsc na model 1653 - bo ten juz przynajmniej ma w miare stabilne FW. No a halas to juz swoja droga - Litek zawsze byl glosny. Jezeli szukasz nagrywary dvd za tanie pieniadze (ten litek w wersji oem kupisz juz za 205zeta) to Litek jest wart tego zakupu, ale pomysl do czego chcesz ja wykorzystac aby zakup ten Ci sie oplacal. Ja osobiscie bardziej mysle o dvd benq 1620pro :D (za podobne pieniedze). Pozdro i ..... dobrego wyboru zycze ps. czasem warto samemu poszukac i poczytac niz zdawac sie tylko na sygestie forumowiczow (z powazaniem do @LL) - poniewaz kazdy .... ma inne subiektywne zdanie i bedzie przy swoim - plextory, pionki, benq'i, litki, lg i inne :D |
Według mnie nagrywarka jest dobra i dostępna teraz za naprawdę dobrą cenę. Jedyna wada, dla której ja kupując prawdopodobnie zdecyduję się jednak na LG (po raz pierwszy przy kupnie napędu..) to hałas. Liteona zawsze były i pewnie już zawsze będą bardzo głośne, a mnie powoli zaczyna męczyć hałas wydobywający się z komputera. Dlatego raczej będę kupował nagrywarkę LG.
|
Cytat:
ja na twoim miejscu to bym kupił odrazu ze dwie sztuki ,tak na zapas ;) więc czym prędzej pędź do sklepu ;) bo może zabraknąć ;) |
ja zawsze mialem cos do LG, i musze powiedzic ze ta firma mnie nie lubieje, jak podlaczalem u kumpla rozwallilem 2 dvd+r i jedna -r potem d serwisu i wymiana na nowa, bezsens.
Wedlug mnie sie oplaca |
no tak klan LG wchodzi do akcji.
no i z przykrością muszę stwierdzić, że ma dużo racji. :P |
Cytat:
|
czy oplaca sie niechodzi o cene ale o funkcjonalnosc :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Forum poświęcone wszelkim innym tematom :)
|
a czy to jest ten dzial???
|
Problem w wyborze
Witam was jestem tu nowy na nagrywarkach dvd zbytnio sie nieznam
i dlatego przyszedlem tutaj zapytac sie specjalistow :D Chcem zakupic Liteona DL SOHW 1673S Powiedzcie mi czy sie oplaca kupic ta nagrywarke czy tez nie pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:49. |