![]() |
Problem Z Bearshare
Ludzie pomóżcie,problem mój dotyczy programu bearshare.Chodzi o to że zauważyłem że program ten w czasie resetacji kompa gubi pliki które dotychczas ściągał.Są one nadal w folderze "temp",ale on ich już nie ściąga anie mogę ich z powrotem przenieśc do ściągania.Denerwuję mnie to ,bo w ten sposób żadnego filmu nie udało mi się ściągnąć w całości.mam pytanie czy ktoś wie może jak przenieś pliki z tempa w celu dalszego ich ściągania,ewentualnie jak tego uniknąć w przyszłości.Z góry dzięki za odpowiedz
|
Bladego pojecia nie mam co to za wynalazek!???
Uzywalem uczciwego eMule i nie bylo problemow (ew. eWombata) Z wynalazkami tak jest :) |
U mnie wszystko jest ok s BearShare'm ale może wyłącz w meneżerze urządzeń własciwości twojego hdd opcje buforowania zapisu, kiedyś czytałem, że to ona sprawia u niektórych problemy z plikami z sieci p2p
@Yahol, BearShare to inna sieć - http://www.searchengines.pl/wyszukiwarki_p2p.php3 |
a nie lepiej przerzucic sie na shareaze ??? obsluguje siec bearshare i jeszcze dodatkowo torrenta i emule. Ten sam plik jest ciagniety z kilku sieci na raz :D
|
co wy chcecie od BearShara, kazdy film ktory wpisuje sciaga mi sie w 6 h. i nie mam zadnych smieci na dysku. BearShare the best
|
Ehhh...
Archeologia pi***281;tro wy***380;ej :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:27. |