![]() |
do nero mozna sciagnac dodatkowy pakiet
\NeroVision Express tam mozna machnac menu, zarowno svcd vcd jak dvd jezeli nie zalezy nam, na jakichs dziwnych funkcjach, tylko menu, i film, rozdzialy i inne podstawowe polecam \NeroVision Express ftp://ftp6.de.nero.com/NVE-3.1.0.0.exe - ten mi nie zawsze dziala;) ftp://ftp4.us.nero.com/NVE-3.1.0.0.exe polskie paczki jezykowe ftp://ftp.de.nero.com/languages/Nero....6.0.8_plk.exe - nero Reloaded 6.6.0.8 ftp://ftp3.de.nero.com/languages/NVE....1.0.0_plk.exe - NeroVision Express 3.1.0.0 |
@Ed Hunter - nie rozumiem
|
No tak w Nero moge wrzucic pliki MPG jako Data ale nie mozna wtedy zrobic MENU. By plyta po wrzuceniu do stacjonarnego DVD uruchamiala sie z Menu a nie jako lista katalogow.
|
Cytat:
|
Szukam programu do nagrywania DVD?
Witam
Szukam programu dzięki któremu nagram wszelkiego rodzaju pliki MPG zarowno w formacie SVCD czy VCD. Chodzi mi oto by nagrać plytę DVD z Menu na której chcę umieścić pliki oczywiście MPG różnych formatów. Z góry mowię nie chodz imi o DVD Authot TMpgenc (ktory tylko odczytuje pliki VCD) czy DVDLab (ktory odczytuje oddzielnie pliki audio i video). |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:05. |