![]() |
dvd liteon 1673s
Ilość załączników: 2
Jako nowy forumowicz witam wszystkich.
Kupilem ostatnio nagrywarke jak w temacie. NIe wypala mi plytek DVD, z odtwarzaniem nie ma problemu cd-rw tez nagralo bez problemu. Mam win xp sp1, nero 6.6.0.8 i wywala mi taki komunikat jak w zalcznikow oraz dodalem log z nero. prosze o pomoc i dziekuje z gory |
masz wszystko ok z dma czy jest wlaczone i czy aspi masz zainstalowane :) jak nie to zainstaluj
o tu jest przyczyna : CdRomPeripheral : LITE-ON DVDRW SOHW-1673SJS02 nvidesm Port 0 ID 0 DMA: Off |
Cytat:
|
|
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...+w%B3%B1czy%E6 |
Legion mam do Ciebie pytanie - wygląda że jesteś dosyc ocykany w temacie - poradź proszę co zrobic - kupilem na dniach ten napęd i z wypalaniem plytek nei mam problemów - z odtwarzaniem ich na stacjonarnym też nie - ale za to na monitorze kaszana niesamowita - filmy wygladają gorzej od divixów w kiepskiej jakosci- pikseoza - filmik z prostokacików z szumami:( nie mam pojęcia w czym leży wina - forceaspi zainstalowane - używam winXppro + sp2 - odtwarzam powerdvd bez wpisanego regionu - jak masz pomyś będe wdzieczny za pomoc
p.s. sorrki madrag ze Ci sie wlręcilem do posta. |
sluchaj to moze lezec wina po power dvd jezeli uzwywasz moze cos zle masz ustawione w programie(moze zmien na jakis inny np.intervideo) albo masz cos z grafa ( jak masz? moze sterowniki przeinstaluj) :)
|
@sajkol
a w twoim topicu to sie nic nie wyjasnilo ??? :klnie: :> P.S. ale bravo dla @legiona :spoko: |
Cytat:
P.s za co brawa :) |
@legion
OGÓLNIE :> |
Cytat:
|
sorrki ze sie powtórzylem w poscie panowie - ciśnienie mnie straszne wzielo czemu to do diabla nie dziala - cieszę sie że opinie co do st6erów się pokryly bo daje mi to nadzieje że w ten prosty (oby) sposób rozwiąze ten wnerwiający problem - jeszcze jedno pytanie - sadziecie że moze być problem z omegami?lepiej catalysty?
|
jak chcesz krecic to omegi jak nie to catalysty
|
teraz nie powiem wam czy zadzialala zmiana bo klepie z pracy ale jutro napisze - będe pisal w temacie który zalozylem - pikseloza.
tenx |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:11. |