![]() |
ok już wszystko OK wielkie dziękuje wszystkim za uwagi
|
???
Cytat:
Czy nie zmieniałe¶ czasem wersji nero ??? - ja też miałem taki sam problem choć inny chyba komunikat (dokładnie nie pamiętam) i byla to na 90% wina wersji nero - bodajże 6.6.0.3 . Teraz mam 6.6.0.6 i jest ok.Na starszej wersji 6.3.1.25 też było ok. :) SprawdĽ inne softy np.Alcohol je¶li chodzi o kopiowanie w locie - z nim nigdy nie miałem problemu. ;) Ps. Nie napisałem najważniejszego - po co Ci do cholery kopiowanie w locie? |
nic nie robiłem żadnej aktualizacji
|
A nie robiłe¶ przypadkiem aktualizacji windy w międzyczasie ?
|
ok cofnołem bios na płycie na taki jak miałem i nic dalej widzi jako dvd-rm pomocy co robić ale widzi już płyte dvd ale jak nagrywać oto pytanko pomocyyyyyyy
|
a po cholerę mtkflash jak to jest .exe (to co podałem) i jedyne co to płyty nie może być w napędzie i modlić się do ¶więtego elektowniusza.
|
zabrałem się za zmiane i pisze mi cos takiego w programie mtkwinflash:
Press Browse Load A Bin/Hex File And Flash. ERR: fail to identify the flash type! Please wait a moment... Complete! Please restart your computer. czy to normalne chodzi mi o to 2 zdanie ERR: |
a obecnie jak wkładam płyte dvd to zaraz zmienia się na cd i nie mozna nic
|
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...&postcount=180 :) |
Cytat:
MOŻE TAK WKŁADAM PŁYTE DVD CZYSTA W NAPEND LITEONA A ORYGINAŁ W NAPĘD DVD I CHCE SKOPIOWAĆ W LOCIE PROGRAMEM NERO LUB DVDFAT I JEDEN JAK I 2 GI PO SPRAWDZENIU NO¦NIKA ZACZYNA WARIOWAĆ I PISZE IŻ NIE MZOE ZAPISAĆ BO ZA MAŁO MIEJSCA MÓWIMY CAŁY CZAS O PŁYTACH DVD |
o kurcze w uszach mi dzwoni od tego krzyku!!!
jaka płyta ma 700? DVD czy 800-870 cd-r? edit: a masz ten bios? http://www.cdrinfo.pl/software/bios.php?id=5072210119 |
Cytat:
TAK JAK DIABLI A PROPO MAM KILKA PŁYTEK DO PRZEGRANIA I LUBIĘ TO ROBIĆ W LOCIE A TU JAK MAM TO ZROBIĆ JAK WKŁADAM PŁYTKE A DVD-RW MÓWI IŻ PŁYTA MA TYLKO 700 NO TO CO DALEJ ?????? |
Cytat:
|
no tak ale jednak chciał bym wiedzieć dlaczego tak sie dzieje cały czas jest ok i tu po zmianie biosa na płycie taki numer??????
czy format i nowy system co¶ da?????? i czy można jako¶ jeszcze inaczej?????( naprawić to co¶¶¶¶¶¶) |
U mnie tez jest DVD-RM, nie ma co panikowac.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:48. |