SoundStorm + Win2003 ?? co jest ?? Do uzytkownikow SS
Witam. Dzis dostalem Abita NF7-S Rev.2.0. Jak Wszyscy dobrze wiemy ta plyta glowna ma SoundStorma:) problem polega na tym ze zainstalowalem winde 2003 standard i stery od nforce`a i nie instaluje mi sie soft do SS(NvMixer) ;( na stronie http://www.frazpc.pl/artykuly/154/NV...torm/od/A/do/Z czytamy ze "....zaglądamy do Menedżera urządzeń i upewniamy się, że na liście "kontrolery dźwięku, wideo i gier" widnieją oba składniki Sound Storm - APU oraz kodek AC'97. ...." i na obrazku widzimy Nvidia(R)Nforce(TM)MPC Audio Processing Unit(Dolby(R)Digital) - u mnie nie ma czegos takiego ;/;( jest tylko Nvidia(R)Nforce(TM)MPC Audio Processing Unit :( co wiecej w tym artykule jest opisany "panel konfiguracyjny NVIDIA Sound Storm" ;/:( tez mi sie to nie instaluje;(
Co jest grane ?? Wiecie moze dlaczego ten sterownik nie instaluje sie poprawnie ??a moze trzeba go zainstalowac oddzielnie ?? dodam ze jak zainstaluje odzielnie soft do SS to nawet sa jakies obcje ale tylko w trayu nie ma zadnej ikonki w panelu sterowania;(
Pozdrawiam
|