![]() |
Corporate jest specjalną wersją dla dużych firm ,np:firma posiada 1000 komputerów ,kupuje jedną instalkę ,a1000 licencji,pozwala to na wielokrotne instalowanie XP na każdym kompie ,bez strachu,że trzeba za każdym razem rejestrować i wysyłać dane o kompie i co na nim się znajduje.
Ten numer jest przeznaczony tylko do takich wersji. Po zatym jeżeli kopia nie jest zarejestrowana to w tools znajduje się ikona rejestracji. Możesz wpisać ,,oobe/msoobe /a,, w start,urucom,inaciśnij enter. |
Nie widzialem oryginalnej wersji,ale podobno przy instalacji bedzie chcial sie zerejstrowac.
Gdy wszystko przebiegnie pieknie ladnie i nie zauwazysz, ze chce sie rejestrowac(nachalnie). Odpalisz system i znowu spokoj to masz corporate. Zreszta corporate ma nastepujacy serial: FCKGW-RHQQ2-YXRKT-8TG6W-2B7Q8 |
Cytat:
|
W Corporate zostala usunieta rejestracja i w zwiazku z tym nie trzeba jej rejestrowac.
Dziala caly czas. |
Może to głupie pytanie, ale czym się różni polska wersja XP PRO od XP CORPORATE?
Pozdrawiam |
tnx skorpion za info
|
Anti Spi jest już nowsza wersja 3.3,ale wcale nie trzeba go montować wystarczy z robić kilka wpisów i wyłączyć kilka usług i to daje więcej niż AntiSpi,a tak po za tym anti spi ma dziwną cechę,,nieznacznie zwalnia połączenie sieciowe,, i nie wyłancza wszystkich szpiegów.
Opis wyłączeń jest na tej stronie http://www.teleport.pl/windowsxp/art/priv_xp.html |
Program , ktory usuwa szpiega z xp.
Microsoft zrobil taki numer, ze jak ktos ma nielegalna kopie to xp zglasza to u nich. Nizej program, ktory to podobno usuwa. Ale nie martw sie Kricho juz cie namierzyli i jada po ciebie. Haha. Zartuje oczywiscie. |
Cytat:
|
tak samo nielegalny jak Twoj windows xp :)
a poza tym wiem ze są tu programy ale nie wiem czemu tu tego nikt nie napisał ...ja tam wole spać spokojnie... pozdro 6 |
Ja juz usunalem, sa do tego programy.
Pozatym ten sposob zbierania przez microsoft informacji jest nielegalny wiec nic ci nie grozi. |
a co z Antyspy'em nikt sie nim nie przejmuje ???
|
Cytat:
Caly swiat na nim jedzie. Hehe. |
Sławny ten serial, dziwnie znajomy.
|
Ja mam zdaje sie XP PRO PL i nie ma żadnego cracka. Ani żadnej Aktywacji :-)
Pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:46. |