![]() |
Jaka nagrywarke wybrac?
Witam.Nosze sie z zamiarem kupna nagrywarki DVD.Czytam to forum i moj wybor jest juz troche ukierunkowany.Oto moje typy:
LITEON SOHW1673S NEC ND-3520A LG GSA-4163B Na nagrywarke bede mial ok 250 zl.W wiekszosci bede palil filmy, takze na moim stacjonarnym odtwarzaczu Panasonic chcialbym, aby nie bylo zadnych problemow z odczytem.Czyta on tylko minusy.Prosze doradzcie mi w wyborze.Rozpatrzcie wszystkie za i przeciw.Zakupu bede dokonywal w kwietniu.Moze mam poczekac na jakas nowa nagrywarke?Moze ktos bedzie chcial poszerzyc moje typy nagrywarek wartych uwagi-prosze bardzo.Jestem otwarty na wszystkie propozycje.Wkoncu to Wy znacie sie na tym sprzecie.Sorry za dlugi tekst.Pozdrawiam.Rbonzo. |
|
Poczekaj na nową :taktak:
Bo te wszystkie stare takie oklepane :podbite: Akurat w kwietniu pojawić się mają nagrywarki Z klapką na płytę wyjeżdżającą z boku napędu :wow: To rozwiązanie jest idealne dla tych co siedzą obok komputera Nie muszą się przechylać żeby wsadzić lub wyjąć płytę Do kwietnia pewnie też wzrosna osiągi nagrywania I podobno nagrywarki mają mieć możliwość zasilania z baterii Wymarzony model, który można zabrać ze sobą na przykład na plażę :fiu: ^_^ |
@VIZZARD
jak zwykle sie rozpisales, a ja na szkoleniu mam przewalone i nie moge za duzo klepac :( |
Cytat:
Wiesz, że temat wyboru nagrywarki jest moim ulubionym :> :mruga: |
:D
|
|
Juz chyba wybralem.Moj wybor padl na LG GSA-4163B.Mam nadzieje iz bedzie to dobry wybor.Pozdrawiam.Rbonzo.
|
Cytat:
Świetny wybór! Świetny czas! BTW No i ma dwa lata gwarancji :czytaj: Może się przydać :> |
to co gasimy koledze czerwoną lampkę? :D
|
A co to znaczy?Mozna wiedziec?
|
Cytat:
szybka i dobra decyzja wyboru...;) Cytat:
|
ostry ten kolega rbonzo wali reputy az milo
:> |
Heh niestety.Jestem tu nowy.Nie dokonca zdazylem sie zaklimatyzowac, a ty juz za moj pierwszy post dajesz mi reputy.Przykro mi ale to ty nie jestes wporzadku.Pozdrawiam.Rbonzo.
|
Cytat:
I pilnuj zielonych! :czytaj: Jak tak dalej pójdzie, to będzie można do ciebie mówić: Szara Eminencjo! :mruga: Albo Czerwony Kapturku! :-o :czar: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:16. |