![]() |
Wielki problem z filmem dvd !!!Pomocy
Czesc
Mój problem polega na tym ze po zgraniu filmu z oryginalnej płytki shrinkiem i kompresji do dvd-5 i nagraniu, nie mam ponownej mozliwosci zgrania zawartosci na dysk :-( Przy probie zgrania tego do jakiegokolwiek formatu iso,bin,dvd-video program np: dvdshrink przy 11% pokazuje bład (CRC) a przy dvd decrypterze poprostu staje na tych 11% i wznawia w nieskonczoność. Co robic, co sie dzieje, co jest przyczyną ?? Prosze o pilną pomoc i z góry dziekuje. |
Cytat:
a 100% to to że nagrywasz na niej na kiepskich nośnikach |
Rzecz w tym że mam nagrywarke Philipsa 16tke i do tej pory wszystko było ok a tu nagle taka lipa, po 2 płyty na których nagrywam owszem sa za grosze ale zawsze sie nagrywały i zgrywały bez problemu, po 3 co zabawne filmy te chodza perfekcyjnie, bez przyciec ani zwolnien jak i na kompie tak i na stacjonarkach i powiem szczerze ze w tym momencie zgłupiałem i niepotrafie sobie z tym jakos poradzic :-/
|
Spróbuj zgrac na innym kompie lub ewentualnie w innym napędzie,jesli to nic nie zmieni to czas na zmiane nosników na lepsze.
|
dzieki za pomoc, ide dalej kombinowac, teraz sprawdze starsze filmy czy tez sie nie dadza zgrac bo jesli tak tzn ze wina lezy po stronie napedów :-(
Pozdrawiam i dzieki |
Prawdopodobnie chodzi o kiepskie płytki (miałem podobnie) no i nie przesadzaj z prędkością wypalania bo to też może mieć wpływ(szczególnie na kiepskich nośnikach)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:07. |