![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[quote=robert_d]Przesadził, ale tylko trochę, bo jak siedzisz na forum dłużej niż tydzień i takie teksty widzisz niemal co dzień, to może trochę wkurzyć :bicz: , jak to się mówi szukaj nie gryzie. :taktak:[/robetr_d] dokladnie.... :piwo: A co do biosów od LD, to chyba kazdy mial problem z cdr'kami. Bo mi u2 spartolil najlepsza verbatimke:'( pozdro ;) |
Cytat:
|
Ja raczej nie jestem zadowolony z u8 sa problemy z odczytem plyt cd, jutro wgram u7 albo spowrotem od mad doga i zobaczymy jak bedzie
|
Cytat:
Nowy biosik wgrany, jak narazie jestem zadowolony, zobaczymy co bedzie dalej. Pozdrowienia |
mallow przesadziles jak cholerrrrrraaaaa
|
Cytat:
Nie każdy jest taki anteligentny jak ty., ale za to jakie słownictwo Daj se siana z krytykami. Nie chcesz pomóc siedź cicho |
Boze .... dajcie mi uprawnienia na 1 min to ja juz pozadek z tym gosciem zrobie!!!!!!!!!
@snach masz nie dalej niz na 3 ostatnich stronach wszystkie tamty o necu i nawet Ci sie k...a zajrzec nie chce??!! a na samym dole strony masz opcje szukaj... wystarczy wpisac "3520a", ja pi.....e k...a!!!! -R pozdro :klnie: |
No prosto, jesli masz oryginalna paczke z biosem to sa pliki bin i exe, klikasz na exe i w nowym okienku flash i to tyle:)
|
Jak wgrać nowy biosik
Mam prośbe moze ktos mi dac linka do faQ jak wgrac nowy biosik 3520_104_8th. do 3520A
Z góry dzieki |
Rozumie sie samo przez siebie, ze jak cos robione jest automatycznie to manualnie tego nie przestawisz:)
@ndrz3y na stroni producenta nowych biosow szukac mozesz i to dlugo, sa w znikomej ilosci, a na stronkach z ktorych sie je pobiera zazwyczaj jest zaznaczone czy oryginalny czy tez modyfkowany.Jak wgrasz pierwszy to nie tracisz gwary z drugim juz niestety tak nie jest, ale i tak musza ci udowodnic ze jak cos padlo to miales modyfikowany, a zawsze mozna wgrac oryginalny na miejsce modyfikowanego |
a ja sobie dzisiaj sprawdzialem... w wingui ten bitsetting (mam 3.22 gdzie jest auto) no i chcialem se zmienic na dvd-rom i.............. dupa
Auto dziala tak ze sam ustawia na rom i nie da sie nic zmienic czy ja jakos nie umiem? pozdro ;) |
Mam pytanko
Skąd mam wiedzieć że to są oryginale biosy NEC-a? Przecież jeśli były by oryginalne to zapewne można było by je znaleźć na www.nec.com ......Czy po wgraniu takiego biosu nie tracę gwarancji? |
Z inneego biosu, bety:).narazie sie jeszcze oficjalnie nie ukazal bios obslugujacy ta funkcje i sie narazie nie ukaze, mozliwe ze za 2 tygodnie juz bedzie
|
OK - wgrałem nowy 1.04 updated , ściągnąłem nowego cdspeeda 3.75 i...
"napęd nie obsługuje tej funkcji" - jeśli chodzi o PIF\PIE Ciekaw jestem skąd te screeny... |
No niestety... I-O-DATA nie obsluguje testow jakosci....
pozdro ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:18. |