![]() |
podzielilem material na 2 kawałki po 75 minut :) i ......
ostatecznie zrobilem 2 płytki - dzieki za pomoc |
CCE. Bardzo szybko i bardzo dobra jakośc.Trochę ponad 2godziny w dobrej jakości mieści się bez problemu na normalnej płytce DVD.Można poeksperymentowac z długością filmu zmniejszając bitrate. Proponuję DV2SVCD z CCE
|
ewntualnie możesz użyć CCE i zrobić nim 5 lub więcej przebiegów (potrzeba na to czasu i cierpliwości) a nastęnie pliki poskładać w jakimś programie do authoringu.
|
to trzeba zrobić 2 super jakości płytki i po sprawie.
|
Hm, skrócenie nie wchodzi w rachubę....
|
Cytat:
|
mozesz ostatecznie wrzucić (jezeli upierasz się by film był na 1 płycie i w całości) tak przygotowany dvd do programu dvd2one i kompresować
|
Cytat:
|
Przy tak długim materiale i płycie jednowarstwowej radziłbym zrobić dwie płytki. Przez większą część imprezki zapewne pokazane są tańce więc jest sporo ruchu a co za tym idzie bitrate musi być większy by uniknąć pikselizacji. Ja bym zrobił 2 jednowarstwowe lub 1 dwuwarstwowa (pierwsza opcja jest sporo tańsza).
|
Boże kto obejrzy 150 minut ze studnówki??? ludzie poumierają :podbite: .
przy 150 minutach bitrate musi wynosić... http://www.videohelp.com/calc.htm Użyj programu gdzie to można ustawić. A najlepiej przemontować i zostawić 45 minut - nikt więcej nie zniesie. || |
jak zmieścic 150 minut AVI na 1 płytę DVD ??
Wgrałem do komputera jako AVI zmontowany material ze studniowki, ma on 150minut, próbowałem go w Premiere Pro wyexportowac EXPORT MEDIA ENCODER do pliku *.m2v by później zrobic menu w TMPEGnc DVD Author ale za nic sie nie zmiesci na jedna płyte ! Może pomożecie ??
Szukalem na forum ale nie znalazlem odpowiedzi !! Sprawa PILNA - dzieki ! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:24. |