![]() |
Dawno w żadną planszówkę nie grałem, ale akurat na wyjeździe ktoś coś zaproponował i okazało się zupełnie niezłe.
Mowa o Rummikub: http://www.rummikub.com/ http://merlin.pl/Rummikub-gra-strate....html#RECENZJE Sporo myślenia, kombinowania itp. Jak ktoś ma ochotę na przypomnienie sobie tego typu rozrywki - polecam :) |
Raczej awykonalne, ale powodzenia. ;)
|
Dobre.
Próbuję syna oderwać od kompa chociaż na planszówkę |
Robs przebywa od ponad roku na planecie Dagobah, a tam jest brak łączności.
|
Cytat:
Cytat:
Masz może ma sprzedaż "Manewry morskie"? |
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrawiam Maciej m.smak@wp.pl Cytat:
Pozdrawiam Maciej m.smak@wp.pl //a PW to pies? jou |
Poszła :)
|
Witam,
ja mam gr***281; Manewry Morskie w domu. Niestety bez instrukcji.... Nie pami***281;tam, kt***243;ry statek mia***322; ile ruch***243;w a chcia***322;bym pogra***263; z synem bo to fajna strategia wbrew pozorom. Daje mo***380;liwo***347;ci - mniejsze co prawda ni***380; szachy - poznania osi***261;gania zysk***243;w poprzez wcze***347;niejsze straty.... A tak swoj***261; drog***261; to mo***380;na zrobi***263; t***261; gr***281; samemu niezbyt du***380;ym nak***322;adem si***322;... Jakbym m***243;g***322; prosi***263; o instrukcj***281; to b***281;d***281; wielce wdzi***281;czny. M***243;j mail to tiomcio@o2.pl. Tomek |
Witam!
Na Allegro widzialem pare razy. |
:) Ciesze sie ze nie tylko mnie to zostalo... "Magiczny Miecz" jest swietnym wstepem do RPG i wciaga za kazdym razem!
|
:fiu: oj sie archeolog znalazł :fiu:
|
Cytat:
|
Ja tam odkopalem niedawno "Magiczny miecz"... Kilkunastogodzinne sesje nie maja konca i razem z kolegami bawimy sie swietnie. Moj faworyt - wlochaty Yildum ;-)!
|
Witam!
Bardzo pilnie poszukuję gry Manewry Morskie. Kiedy byłam mała, często grywałam w nią z ojcem i bardzo chciałabym kupić mu ją na urodziny. Jeśli ktoś posiada tę grę i chciałby ją odsprzedać, proszę o kontakt na thilnen@poczta.fm. Bardzo mi na tym zależy. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:49. |