![]() |
Nagrywarka DVD - jaką polecacie.
Witam !
Posiadam nagrywarkę DVD SONY DW-D18A i szczerze powiem, że nie jestem z niej zadowolony. Głównie zależy mi na nagrywaniu filmów, które oglądam na stacjonarnym DVD Panasonic. SONY wypala na większości nośnikach ale w stacjonarnym prawie każdy przycina. Proszę o poradę jaką nagrywarkę kupić aby wypalała płyty które będą bez problemów chodziły w stacjonarnych odtwarzaczach. |
|
Cytat:
BEZ APELACYJNIE BENQ 1620 :fiu: |
moze inaczej !!! jak by sie nazywala nagrywarka polskiej produkcji ???? to jest intrygujace-----hym diora ? radmor ??? albo smok wawelski ;)
|
Cytat:
dvd-polo topless disc unimor wedel |
a moze 'pazdzierz' firmy mostostal azoty huta sedzimira ??
|
Panowie dzięki za porady !!
Wybrałem NEC-a 3520A i bardzo jestem z tej wypalarki zadowolony. Wypaliłem już kilkanaście płyt i wszyskie chodzą na stacjonarce bez najmniejszego problemu. Nagrywarka jest naprawdę OK !!! |
"Smok Wawelski" to jest nazwa nagrywarki na pewno paliła by wszystko i na wszystkim :)
|
A wracając do tematu
Zaproponować jeszcze można: Urządzenie odtwarzająco - nagrywające OD-NAG Chociaż dobre też są: POŻERACZ HAŁKÓW SKRYTOBÓJCZY WYMIATACZ WIRUJĄCY Z PŁYTAMI POLBRUK MONSTER || |
Najtańszy model powinien się nazywać Ferdek Kiepski Basic Edition
później Szewczyk Dratewka Limited "Poison" Edition później wersja dwu-panelowa Piast Kołodziej i wersja z czarnym panelem - Ziemowit. A taki już najlepszy to polecam Ultra Mocher DVD Burner Rydzyk Edition oczywiście z czarnym panelem i z oprogramowaniem spyware ściągającym dane z naszych kont w mbank. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:05. |