![]() |
@downloads - patrz post powyżej :)
|
Cytat:
|
procesy wszystkie są oprucz: VPTray, w usługach tak jak mówisz niema tylko VPTray...
W uruchamianych przy starcie jest VPTray ale zamiast niego odpala się folder :| -=edit=- heh, już jest OK, VPTray się uruchamia poprawnie :D Nie wiem dlaczego ale SAV przy instalacjach (każdokrotnie) w rejestrze zapisywał złą ścieżkę tzn. C:\Program Files\Symantec AntiVirus\VPTray.exe, a miała być: "C:\Program Files\Symantec AntiVirus\VPTray.exe", chociaż nie wiem, jaka to różnica :| |
A jakie masz procesy Symanteca?
Powinny być: DefWatch, Rtvscan, VPTray i te 2 pierdółki od Common Client: CCEVTMGR i CCSETMGR. W usługach powinny byc wszysstkie powyższe poza VPTray. |
ehh :) nie dosłownie odrazu zainstalowałem sav'a, stery do mobo, grafy itp. już były i dopiero sav, a firewall'a nie instaluje bo jestem za nat'em :)
|
bo się źle zainstalowało jak nic.
Mily_ poradzi :P |
Cytat:
|
ALe ja wczoraj odrazu po formacie zainstalowałem SAV9 i odrazu wyskakiwał folder zamiast programu :|
|
Cytat:
Obawiam się, że dewiza życiowa milly'ego może znaleźć tu zastosowanie... 8 ) |
Cytat:
O co mu chodzi ?? :( |
Cytat:
uninstal... clean registry reboot instal sav and will be happy :D |
instalka odpada, bo u kumpla z tej samej instalowałem... a w autostarcie sprawdzałem i niby coś jest od sav'a ale w trayu nie mam ikonki :(
|
Może masz zwaloną instalkę??? Spróbuj załatwić sobie jeszcze jedną, być może lepszą.
|
Cytat:
|
SAV9 - problem
Witam :)
Dziś postanowiłem zrobić formata, a przy okazji formata zmienić antyvira - wybór padł na SAV 9 :) No i oczywiście problem :| Po instalacji SAV i uruchomieniu ponownie kompa zamiast aplikacji otwiera się tylko folder symantec znajdujący sie na dysku C:\Program Files\Symantec, o co chodzi, bo instalowałem SAV'a jakieś trzy tygodnie temu u kumpla i wszystko normalnie śmigało a u mnie zamiast programu mam folder z kilkoma plikami :| Może jakieś pomysły...?? PS Reinstalować SAV'a już próbowałem. http://img55.exs.cx/img55/7561/beztytu322u7kd.jpg |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:43. |