![]() |
nie ta inna to taki sam model i on widzi te płyty i potrafi ja odczytać
|
Jakiej innej - ta inna to jest jedna konkretna?
Czy ona sama (ta inna) widzi te płyty? - to że je nagrała nie znaczy że potrafi je przeczytać. Jakie płyty - dotyczy to płyt konkretnej firmy, czy różnych, markowych czy niemarkowych? Bo może wina leży po stronie płyt. |
Cytat:
Problem może być z tą drugą nagrywarką Że ona tak nagrywa - że twoja tego nie widzi :mruga: |
przepraszm za to zdanie miało być tak :nagrane na mojej nagrywarce widzi ale te nagrane na innej to już nie
|
Cytat:
|
nagranych na innej nagrywarce ze swojej widzi
|
Cytat:
Czy nagranych na innej nagrywarce także? :idea: |
chlopie ENIGMA na maxa
masz repute, bo nic juz nie kumam, wiec ide pokimac |
Nie widzi płyt tłoczonych i nie widzi nagrywanych jako DVD-Rom prze biosie fabrycznym tłoczone już widzi ale nagrywanych DVD-ROMÓW dalej nie widzi ,nagrywa dobrze
|
No właśnie!
Ale co nie wyszło? Że nic ... To znaczy nie czyta DVD-ROM? Czy nie nagrywa? Czy nie czyta DVDR? Czy wszystko na raz? :idea: |
jak probowales i to z calych sil tak jak trzeba :taktak:
i nic ci nie wyszlo tak jak trzeba :nie: to oddaj do reklamacji jak masz gwarancje :tak!: |
już próbowałem i nic:((
|
Czegoś? :idea:
To znaczy nawet nie wiesz czego? Może kabla od zasilacza? Z pewnością nie szukasz EEpromu :nie: I mylisz pojęcia Wgraj sobie bios VS0B od Liteona I poinformuj o efektach :taktak: |
szukam czegoś dzięki czemu nagrywarka zacznie mi czytać tłoczeńce i nagrywane DVD-Romy
|
szukasz eeproma czy biosu ??
bo to roznica :tak!: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:30. |