![]() |
>>>>>>>>Zabezpieczone Audio CD<<<<<<<<
Witka,
Moze ktos pomoze, jak skopiowac plyte audio tyle ze ona jest zabezpieczona i ani nero ani clone cd nie rusza tego nero przy kopi wywala blad po 51% mielac plyte dobre 20 min a cd clone juz przy 39% probowalem niemal wszytskiego nawet w locie kopiowalem i wyszlo 11 utworow z 14 .... moze ktos wie jak sie to robi? |
Poczytaj sobie o zabezpieczeniach na cdrinfo.
Tam znajdziesz opisy. |
a czym zabezpieczona?
Jesli masz klopoty, a plyta sie czyta- to zgraj wavy jakims ripperem i po klopocie. A moze sie nie kopiuje, bi jest brudna ( co sie w audio zdarza) lub lekko porysowana? |
juz poczytalem troszke i wlasciwie to cd-ek wyrzuca mi te plyte i nie chce wogole jej czytac 10 sekund mielenia i tacka spowrotem na zewnatrz .. raz sie udalo ze odpalil sie player i costam sobie odtwarzal plyta czysta ledwo kupiona 2 dni temu
|
no to nic nie napisales. Co to znaczy-wyrzuca mi plyte.
A niby dlaczego. Moze mielic, ale nie powinien wyrzucac. Co to za plyta i gzdzie kupiles.Na gieldzie? Sprawdz po Ekploratorem co widac poza sciezkami cda i ile ich widac |
Sorry juz sie poprawiam :)
procedura sie odbywa tak: wkladam plyte do cd chowam tacke do srodka i chce ja obejrzec pod winda .. niestety nic z tego cdrom nei rozpoznaje plyty nie moge dluzej utrzymac cd w cdromie niz 10 sekund sam otwiera tacke i nie chce czytac plyty jedynie nreo przytrzymalo plyte dluzej i clone cd w tej chwili nie mam plyty u siebie. jak tylko bede mial to powiem co i jak po probie odczytu programem odczytujacym zabezpieczenia :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:59. |