![]() |
Odnowie trochę temat :)
Z mojego NIS 2005 za nic nie mogłem zainstalować samego antywira (wypróbowałem chyba wszystkie pliki exe. :\ ) i na razie zainstalowałem NOD 32 Czy ktoś z was korzysta też z firewalla nvidii ??? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
nvidia firewall i co do tego ? jaki antywir ? |
Cytat:
|
Cytat:
Jeśli nvidia firewall jest tak dobry to teraz muszę wybrać jeszcze jakiegoś dobrego antywirusa bo w NIS 2005 chyba samego antywira nie da się zainstalować bez zapory ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czyżbym był jedynym z płytą na Nforce 4 ???
|
1.
http://www.nvidia.pl/security.html 2. Obsługa NVIDIA Firewall. Oparta na rozwiązaniach sprzętowych, funkcja zapory ogniowej NVIDIA Firewall zapewnia zaawansowane funkcje ochrony i filtrowania niechcianego lub podejrzanego ruchu w sieci. Certyfikowane przez ICSA rozwiązanie NVIDIA Firewall, zabezpiecza komputer przed bezwzględnymi hakerami i oprogramowaniem typu spyware podczas połączenia poprzez gigabitowy interfejs z siecią LAN lub Internetem. nie używałem nie mam, ale tutaj małe info :) |
Nvidia firewall
Mam nową mobo A8N SLI deluxe na NForce 4 + A64 3000+ i na płytce do niej jest dołączone oprogramowanie Nvidia firewall oraz NIS 2005 EN
I teraz nie wiem której zapory używać ? Czy ktoś z was ma jakieś doświadczenie z zaporą Nvidi ? Czy można używać 2 zapór (czy się nie pogryzą) ? ewentualnie ktora jest lepsza ? Wszelkie komentarze na temat Nvidia firewall mile widziane |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:29. |