![]() |
Kolego jeśli masz stery do EIDE oryginalne nVidii i do tego problemy z trybami pracy napedu (DMA->PIO 4), na pewno masz wersję 2.6 (spradź w panelu sterowania). Masz trzy wyjścia:
1. wgrać standardowe sterowniki EIDE windows 2. Zainstalowac poprzednią starszą(chyab w wersji 2.5) wersję sterowników 3. Obecnie nVidia wprowadziła nowe stery 2.7, które są poprawione. Powadzenia powinno pomóc |
witam
odinstalowalem kanaly alcohola i daemona !! blad o platformie juz nie wyskoczyl ale dalej mam ten trym pio !! dzieki za rady ale nie momogly:///// wiec tylko reinstalacja zastala :[[[[ |
faktycznie fajne kwiatki sie dzieja ze sterami do nf2 :] mialem to samo prawie ... a nawet lepiej :] bo przy ktorejs probie instalacji sterow musialem zainstalowac od nowa system bo za cholere sie nie dalo go postawic ;)
teraz dobralem sobie odpowiednie stery wszystko smiga miodzio :) moja plyta to abit nf-7 a stery to: nForce_6.39_REMIX ;) powodzenia |
masznapeno zainstalowany Alcohol 120% i jego wirtualny napęd
odinstaluj go oraz jeżeli masz inne wirtualne napędy odinsyaluj kanał na którym podpięta jest nagrywarka i reset po uruchomieniu już powinno być OK |
NFORCE2 help :]
wiatam odrazu mowie ze przeszukalem cale forum ale nie znalazlem odpowiedzi wiec pisze nowy post !!
Mam LG 4163B i plyte glowna nforce2 przychodze ze sklepu caly uradowany , wkladam plytke z filmem odpalam decryptera i zonk :wsciekly: max predkosc odycztu to 1,7 !! :podbite: wiec wchodze na forum czytam tu i tam o dma i pio ale caly czas mam ten cholerny pio ustawione !! wgrywam nowe stery do n forca to po restarcie nawet winda nie chciala sie zaladowac , dalem wiec uruchom z ostatnio dzialajaca konfiguracjia czy cos...., odinstalowalem nawet dma pomocnicze i glowne , jak wlaczam windowsa to pisze ze sie dma instaluje i pisze ze blad sterowniki nie pasuja do tej platformy czy cos takiego. i o co tu chodzi ?? windows xp +SP2 PLEASE HELP ME !!! :smutny: pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:36. |