![]() |
u mnie w szkole są takie monitory, że po pewnym czasie obraz się zwęża i trzeba walnąć monitor tak trochę mocno, żeby zanów był dobry. Na lekcji informatyki stojąc przed klasą za zamkniętymi dżwami słychać co jakieś 3min bum bum hehehe
|
przekonam zone i dorzuce troche do jakiegos samsunga , a co myslicie o monitorach Huyndai???
Pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no tak przeciez nie bede go naprawial no ale kupilem dysk teraz i musze miesiac sie jeszcze na nim pomęczyć i kupie jakis Monitorek nowy, a powiedzcie mi czy ten monitor
http://mcomp.com.pl/product_info.php...c1b88db414440e jest w miare ok?? bo zonie sie podoba wyglądowo wiecie jak to kobiety ja to bym wzial samsunga:)) Pozdrawiam |
Fakt, nie oplaca sie naprawiac
Juz lepiej kupic hipermarketowy wynalazek (mini sloarium) i bedziesz napewno bardziej zadowolony, niz po naprawie tego. |
Cytat:
w takim wypaku to poprostu "zmeczenie" monitora juz swoje przechodzil naprawiac raczej nie bedzie Ci sie go oplacalolepiej kupic nowy pozdrawiam |
Cytat:
|
ja widziałem kiedyś taki numer ze starą 15 samsunga - jak się rozgrzał obraz się poszerzał.
trzeba było ustawić na zbyt wąski i po paru minutach było ok :D ale to takie uroki starych rupieci. |
ok i to chcialem wiedziec - to znaczy wolałem zeby to byla inna przyczyna ale teraz wiem na czym stoje, zona juz wie
pozdro |
Jesli obraz zaczyna sie rozchodzic po jakims czasie pracy, to nie jest to wina softu.
albo serwis, albo musisz nastawc zone psychicznie |
naprawde nikt nie wie??
|
odswierzanie mam ustawione na 60hz , teraz jest dobrze, wiec jest tak ze jak dluzej pochodzi to mu sie dzieja takie rzeczy, wie ktos co jest przyczyna takiego stanu rzeczy??
pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:21. |