![]() |
ale dobre! :)
Zrobilem sobie dzwonek do telefonu :D "Wiadomość misiu" :) A jak to jest z tymi programami czytajace filmy? |
Cytat:
|
wiem ze byla kiedys taka strona, na ktorej wpisujesz tekst i ona generuje ci linka do pliku mp3 z tym tekstem, ale nie pamietam adresu ;)
|
OK sciagam Real Speak ale to az 130MB wiec moze bedzie mial opcje zapisywania to w audio a jak nie to bede musial zgrywac Tractorem ;-) damy rade!! Jakies jeszcze propozycje? Bo w google za wiele nie zma...
|
Kiedyś interesowałem się tym bliżej, chodziło o czytanie napisów z filmów.
Wówczas najlepszymi na rynku programami do syntezy polskiej mowy były Ivona (www.ivo.pl) oraz RealSpeak w polskiej wersji wydany jako Naturalny Głos. Ivona mówiła kiedyś damskim głosem , teraz jest też podobno męski Ivan. Programy jako samodzielne były nieobecne w p2p. Nie wiem czy potrafią nagrawać. Wpisz w google "synteza mowy" i dalej już poleci. |
"Real Speak PL" ten program dobrze czyta, nie wiem czy zapisuje do pliku.
|
Powiem tyle ze jest program ktory czyta ale nie zapisuje. Tylko nie pamietam jak sie nazywa ;) to bylo chyba jakies symtalk czy cos podobnego ;)
|
Potrzebny program ktory mowi ;-)
Witajcie! ;)
Potrzebuje program ktoremu jesli wpisze jakas tresc to on to przeczyta :P malo tego zeby przeczytal ale zeby pozniej dalo sie to zapisac w wav czy mp3, najlepiej zeby czytal polski tekst i polskie znaki... jest w ogole cos takiego? Pozdro ;p |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:42. |