![]() |
Program do Tuner'aTV
Witam!
Szukam programu do obslugi TuneraTV :) Jakiś bogaty w konfiguracje... dobry... nie koniecznie darmowy :) |
jaki tuner?
|
MoreTv, powinien być odpowiedni :)
|
Cytat:
WinDVR? |
Tuner to
Pole Wartość Właściwości urządzenia Opis urządzenia Philips SAA7134 PCI AV Decoder Typ magistrali PCI Magistrala / Urządzenie / Funkcja 0 / 13 / 0 ID urządzenia 1131-7134 ID podsystemu 1131-0000 Klasa urządzenia 0480 (Multimedia Device) Numer wydania 01 Fast Back-to-Back Transactions Obsługiwane, Wyłączone Własności urządzenia Działanie przy 66 MHz Nie obsługiwane Bus Mastering Włączone Kurna KWORLD...też coś tam pisze :P |
najlepszym programem będzie DScaler chodzi chyba na wszystkich kartach i to bez sterowników jedyne co trzeba zrobić to podać przy instalacji dokładnie typ tunera .Ja go używam od ponad roku i jest ok!
|
A może iuVCR? Masz Kworlda na chipie Philipsa.
Kod:
http://www.iulabs.com/ |
A coś żebym mógł sterować pilotem!?
Bo mam do tunera pilot... Fajnie było by jak bym mógł tym pilotem sterować np. Foobar'a ;) |
moze winlirc?
|
Cytat:
|
Cytat:
Albo coś reprezentuję na tym forum (bo mam aż tyle reputek, więcej niż ustawa przewiduje) albo potwierdzam, że w moim indywidualnym przypadku reputki o niczym nie stanowią... 8 ) |
Dostałem od znajomego kartę telewizyjną firmy Typhoon.
Nie mam do niej sterowników i nie wiem jaki to dokładnie model. Jak mogę sprawdzić jaki posiadam model karty i skąd ściągnąć sterowniki. Z góry dziękuję za podpowiedzi. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:52. |