![]() |
@kasprzak: nigdy w życiu nie używałem WinAmpa: podobno dużo nie straciłem (?)
Na dzisiaj używam wyłącznie RP chociaż mam założone jeszcze QT (bajki synka) i WMP10 (bo ćwiczyłem alernative dla QT i RP). Więcej mi nie potzreba: RP załatwia wszystkie moje aktualne potrzeby w zakresie multimediów. 8 ) |
Cytat:
Tzn...moze pare by sie znalazlo, ale to kroluje :D Cytat:
|
Cytat:
Ja słucham tylko w Winampie i tylko radia D I G I T A L Y I M P O R T E D... a WMP mój kumpel chce słuchać... |
Cytat:
Dopisuję jeszcze: AllPlayer, BSPlayer, WMClasicc, QT ... kto da więcej? P.S. Moim zdaniem im mniej tym lepiej! 8 ) |
a tak wogole...dlaczego uzywacie Windows media player albo Real player do sluchania radia interneowego.
Moze Foobar, WinAMP albo jeszcze lepszy program iRadio |
Cytat:
A w WMP10 można słuchać stacji radiowych: ja je mam zapisane w katalogu (adresy) i też je odtwarzałem za pomocą wpm10. Zajrzyj na www.radiostacje.com i pobierz adresy. 8 ) |
Cytat:
w WMP 10 nie ma tunera radiowego... a w ukrytych opcjach niby usuwa ale w program files pozostaje i nie moge zainstalować strarszej wersji... |
Cytat:
A po co chcesz usuwać WMP 10? Przecież możesz z niego nie korzystać... WMP usuwa sie w ramach ukrytych opcji: dodaj usuń programy... 8 ) |
Windows media Player...
pootrzebuje programu, który mi usunie werje 10 z kompa i żebym mógł wgrać wersje 9...
a jak się nie da to jak w wersji 10 włączyć tuner radiowy?? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:29. |