![]() |
w Commando Arnie "otworzyl" sobie sklep z bronia koparka ;)
|
Hehe, 2 dni temu pod Belfastem kolesie wjechali w nocy koparką do sklepu i wyrwali calutki bankomat, po czym gdzieś w cichym miejscu wypłacili gotówkę :piwo:
Czy zna ktoś film, na którym sie wzorowali? |
Cytat:
w ameryce po premeirze filmu "goraczka" zaczely sie masowe napady na bankowe wany za pomoca ciezarowek ;) u nas adaptacja Mission Impossible zajela troche wiecej czasu ;) "bo trzeba miec fantazje dziadku" :) pewnie to tak samo jak z tym napadem na Macro co skradli milionik - robota ludzi z marketu, niekoniecznie z ochrony ;) |
dobra dobra chlopaki, zamiast tutaj wypisywac o takich wlamaniach przyznajcie sie ktory z Was to zrobil, podzielcie lup pomiedzy nami na Forum, no i tak w ogule Wesolych Swiat hehe ;)
|
W Polsce mnie juz nic nie zaskoczy...chyba...
|
A słyszeliście jak w Gdyni bodajże ochrona została w biały dzień sterroryzowana pistolecikami do...paintball'a. Z relacji kolegi:
...wjechali przez szybe samochodem jak w filmie. Wyskoczyło czterech kolesi i zaczeli strzelać do ochroniarzy z paintballi. Ci sie pochowali a tamci zaczęli kraść - po 10 minutach uciekli...:) |
Jestem ciekaw keidy nakreca Mission Imposible Geant 2?? ;)
|
Cytat:
|
... jak ochrona to pzraaznie stare dziadki, ktorzy dorabiaja sobie do skromnej emerytury.....
a firma ma to gdzies, bo tak jest taniej..... |
pewnie maja lustrzane ubranka i wygladaja na ekranach monitorow niczym predator w swoim niewidzialnym wdzianku :D
pomyslowowsc Polakow nie zna granic. nie zdziwilbym sie, gdyby w to wszytko zamieszani byli wlasciciele skradzionego sprzetu.. |
u mnie w Olsztynie bylo podobne włamanie do supermarketu Leclerc, takze przez dach zeszli na linach, ale złapali ich okazało sie ze to ochroniarze, ktorzy pilnuja marketu...:D
|
no widze ze zlodziej w naszym kraju coraz lepiej zorganizowani :D
|
Ile tej nagrody ?? 5 tys. ?? No by się chłop nie ośmieszał... Chyba, że im jedno zero wcięło... :D
|
heh, ciekawe - normalnie jak w Oceans Elewen
|
Heh, to tez jest dobre "To może świadczyć o tym, że sprawcy wiedzieli, gdzie są tzw. martwe pola, których nie obejmują sklepowe kamery", a ja mam jeszcze takie pytanie, czy w takich supermarketach nie ma ochrony?? :|
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:33. |