![]() |
OK. Już działa. Pobrałem te co mówiłeś i narazie jakoś chodzi. Dzięki. Reputki dla wszystkich ;)
|
Te filtry powinny wystarczyc.
A sprobuj odtworzyc ten film przez Media Player Classic.Jesli pojdzie to do niego mozesz dolaczyc napisy. |
Zainstalowałem te filtry i nic :/ :(
|
Całkiem poważnie... Walczyłam z nim 3 dni i doszłam do wniosku, że to bedzie najlepsze rozwiązanie. Polecam! :)
|
Cytat:
hmmmm... ciekawa propozycja ;) |
Miałam dokładnie to samo na 2 płytowej wersji i... 20 minut temu znalazłam rozwiązanie!
DELETE :D ...i po problemie. |
To pewnie jest svcd anie vcd.
I dlatego nie mozna tego uruchomic niczym innym niz powerdvd. Poszukaj filtr elecarda.Albo jakies inne filtry, ktore umozliwia odtworzenie tego na odtwarzaczach typu allplayer itp. |
Nie :nie: Jak otwieram np. Cinemaplayerem to program normalnie się włącza ale film nie odpala. Jak otwieram Allplayerem to wyskakuje "zbiór uszkodzony lub nie ma kodeka" czy coś takiego. Jak ściągam proponowany kodek i instaluje to to nic nie zmienia i dalej to samo :/
|
Cytat:
|
Folder na płycie mam MPEG2 a w nim normalny plik filmowy AVSEQ01.MPG i ten plik otwiera tylko PowerDVD. Już tak próbowałem jak mi powiedziałeś.
|
Wejdz do folderu MPEGAV znajdującego sie na CD i odpal pliczek AVSEQxx.DAT za pomoca twojego odtwarzacza, w ktorym podepniesz sobie napisy ;)
|
Problem z filmem :/
Witam! Ściągnąłem sobie film Constantine no i okazało się że musze go nagrać na płytę. W ten sposób powastał mi VideoCD. Nie moge otworzyć tego filmu żadnym innym programem jak tylko PowerDVD. Co mogę zrobić żeby odtworzyć ten film np. CinemaPlayerem i żeby móc go oglądać razem z napisami? Powerem nie otworzę napisów. Z kodekami też już troszeczkę próbowałem. Co zrobić?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:29. |