![]() |
Nie o to chodzilo ;] bo nie chodzilo o kompy a o 1PC i Playstation Portable, ale juz wyczytalem ze jednak PSP nie wymaga AP. Mimo wszystko dzieki za jedyna odpowiedz - przynajmniej 1 jeszcze sie tu stara :)
PS topic mozna zamknac, usunac, i co tam jeszcze :> |
nie zakumałem, ale jeśli ustawiłeś udostępnianie sieci wlan na kompie , to inne kompy po wykryciu tej sieci, czyli wykryciu sygnału będą się z nia łączyć bezproblemowo. jeśli chcesz podłączyć 2, max 3 kompy do sieci, i nie zależy ci na wydajności, a kompy stoją blisko siebie, to nie musisz mieć AP, w konfiguracji sieci bezprzewodowej ustawiasz Ad-hoc, zamiast infrastruktury, inne parametry( hasło, szyfrowane etc) i tyle...
|
nikt nie zna odpowiedzi :buu:
|
W-Lan pytanie czysto teoretyczne
Jezeli mam na kompie karte W-Lan i ustawie aby udostepniala polaczenie internetowe to czy procedura podlanczania na urzadzeniu ktoremu ma byc ten internet udostepniony bedzie wygladac tak samo jak w przypadku podlanczanie do AP? (wyszukiwanie polaczenia, hasla itd)
PS. pytam bo mam zamiar zakupic urzadzenie z wlan ktore potrafi tylko laczyc sie z drugim takim samym urzadzeniem i z AP aby pobierac updaty oprogramowania i nie wiem czy musze kupowac AP czy karta W-lan mi wystarczy. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:09. |