![]() |
Jak sie nazywa ta dyscyplina sportowa ?
Wiszą dwa kółka na linkach, a jakiś koleś trzymajac sie nich figluje w powietrzu :) to chyba jakaś gimnastyka...
Potrzebuje foty znaleźć ale przydałaby sie nazwa tego sportu aby były jakieś wyniki z tych poszukiwań. |
A nie jest to przypadkiem gimnastyka na obręczach ???
Nie wiem, strzelam. |
Patrix tu masz dyscypliny gimnastyczne http://www.olimpijski.pl/4261_6598.html
Z tego by wynikało, że poręcze lub kółka. pozdr. |
To sie nazywa gimnastyka sportowa, konkurencja na kółkach (tak pisało na jakies stronie sportowej), ale watpie zybys cos znalazl szukajac na wyszukiwarce obrazkow. Trzebaby znac nazwe angielska to mozeby predzej znalaz.
|
no tak jakoś próbuje na google.pl/de/fr/ru ze słownikiem :)
faktycznie niełatwo coś znaleźć :/ |
|
*Vojtas*/czero/qfir jak bedze jak to reputy lecą hehe
THX |
po angielsku to bedzie jakos tak: "artistic gymnastics rings", w google tylko 2 strony obrazkow, ale zawsze cos :)
ps. wiecej wynikow wyszukiwania bedize jak sie wpisze bez slowa "artistic" ;) |
ok, to podczepiajac sie pod topic zapytam sie jedno...
co to za dyscyplina zimowej olimpiady gdzie ktos powoli na lodzie wypuszcza takie jakies ciezki krazek a przed nim zasuwa dwoch gosci z miotlami i szoruja lod... wszystko to by chyba postawic krazek jak najblizej srodka kola narysowanego na lodzie troche dalej... wiem ze glupio to wytlumaczylem, ale chodzi mi po glowie nazwa tego sportu i nie moge sobie przypomniec.... |
eeee... chyba CURLING :P
|
Cytat:
A tak serio to nie pamiętam w tym momencie, ale zawsze widząc ten sport, nie mogę uwieżyć, jak można w to w ogóle... grać? Sam nie wiem, co.. :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ale najpardziej durną gra jest BASEBALL tylko amerykanie omgil taka durnotę wymyślić:/
Ktos sie ze mną zgadza? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:26. |