![]() |
Poszukuje... nie wim jak to nazwać...
Wiem że NTG i że zaraz bede zbluzgany, ale musze zadać to pytanie bo to dla mnie ważne. Otóż poszukuje programu który o określonej godz. połączy się z internetem, wyśle poczte (najlepiej przez strone WWW, ale może być też inaczej) , rozłączy sie z internetem i ew. wyłączył komputer. Ma ktoś coś takiego??? A może coś z harmonogramem zadań??? Mam Win98. Pozdr.
|
A KAWE TEZ MA PODAC I KRAWAT ZAWIAZAC, CZY TO JUZ ZBEDNE?
|
Cytat:
|
pod linuxa to znam taki automat ale pod winde?
oczywuście krawatów niw wiąże / też mam nadal z tym problemy :)/ ani kawy nie zapodaje ale resztę to da się zautomatyzować pozdro |
... ja umiem wiązać krawat (żona mnie nauczyła niedawno ;D , ale się wściekała >( >( , bo byłem mało pojętny)
|
I tak masz się dobrze - moja nie umie :(
Ostatnio wiązał mi znajomy ;( |
Na pewno pomoże Ci Winbatch, do tego i wielu innych zadań
www.winbatch.com |
a ja umiem wiazac, sam kiedys wykombinowalem jak bylem mlodszy i interesowaly mnie rozne "zagadki" :) a jak ktos chce to:
http://www.krawat.pl :) i zona nie potrzebna :) ( do tego ) |
W windzie jest coś takiego co się nazywa harmonogram zadań. Ustaw tam wywołanie Twojego programu pocztowego, w programie ustaw: wyślij odbierz automatycznie, potem rozłącz i juz. Będziesz miał tylko problem z wyłączenie programu pocztowego. W typowych programach pocztowych jest wiele opcji - polecam ich przejrzenie napewno coś sobie dopasujesz.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:12. |