![]() |
Franc skoro tam bylo 185 jak sam napisales ! to jak to ma pracowac poprawnie ???
|
Ściągnąłem (185 Mb - wersja bez zbędnych dodatków, sampli, clipartów - jest opcja że można to dociągnąć przez sieć) po zainstalowaniu 293 Mb, wizualnie nie różni się od 7, i na początku zonk - nie można nagrać płyty audio z plików "mpc"
Można powiedzieć: ściągnąłem, zobaczyłem, i niedługo wyrzucę |
Ja bym chetnie potestowal ten "programik". Zawsze lubilem i do dzis lubie soft od Roxio.
|
hmm
Jak wrazenia - spodziewałem sie czegos bardziej zrozumialego a tu sie okazuje ze w całym tym pakiecie umieszczone zostały programy , ktore mozna zdobyć oddzielnie i sa nawet free np : DVDINFOPro VSO DivxToDVD i pewnie inne Możliwe ze nie zagłebiłem sie w ten sofcik ale przyznam ze nie przypadł mi do gustu Nero np potrafi duzo wiecej majac wszystkie dostepne pluginy no i jest bardziej poreczny Mysle , ze jest to duży kombajn z kilkunastoma bajerami zupełnie niepotrzebnymi .. Mam nadzieje ze nie obraziłem tu nikogo - niestety pozostane przy Nero i innych softach specjalizujacych sie w swoich dziedzinach ... pozdrawiam :piwo: |
Ilość załączników: 1
Eleonor i jak wrazenia ? :pisze:
|
1GB???
Co oni tam wrzucili. Nawet jesli jest kilka opcji wiecej niz w Nero to i tak 33x wiekszy rozmiar to zwykle przegiecie. |
sam uzywam czasem nero--ale nigdy nie moglem sie do niego przekonac.
wole roxio/sonic |
Cytat:
|
najwiecej jest fanatykow nero..
|
entuzjazm zamieniłbym na fanatyzm
|
|
@zorg nie znam tego softiu (całkowicie) Twój entuzjazm mnie trochę przeraża...
|
elanor juz 2 razy ci podalem adres na priv. !!! trzym sie tego. board nie jest od takich spraw :klnie:
|
Kolega zorg udostepnił mi ten soft lecz cos rozłaczyło sie i mam ok 70 % - niestety było to w tamtym tygodniu
Prosiłem o reszte wrzutu i ... brak odpowiedzi ??? |
sonic dvdinfo.pro
Ilość załączników: 1
dvdinfo pro 4.09 :wow:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:16. |