![]() |
Błąd !! z czym ? nie wiem :(( pomóżcie
Ilość załączników: 1
Witam ... jestem w tym noworodkiem .. kupilem sobie nagrywarke liteona ... i korzystam ze wskazowek .. ale na samym początku w nandub wyskakuje taki blad przy ladowaniu pliku .avi... pomoże ktos ? pleaseeeeee
|
Cześć...!!!
Brak kodeków w systemie. Zainstaluj np. KLITE CODEC PACK lub KLITE MEGA CODEC PACK, którego znajdziesz w necie np. na stronie http://www.free-codecs.com/download/...Codec_Pack.htm Pozdr... |
z daleka od kodekpackow (to moje zdanie)
do odtwarzania ffdshow od niedawna ma tez kodek w sobie, ale zawsze mozna wrzucic dodatkowo xvid'a - uniwersalny, i bardzo dobry kodek ktory kazdy ma a do dzwieku lame jesli chcesz mp3 |
Cytat:
Pozdr... |
spoko luzik Trapek, ale instalacja ffdshow polega na klikaniu dalej
jak ktos nie chce to bez zadnej konfiguracji ma super efekt, jak zechce z czasem sie wgryzac to moze naprawde duzo wyciagnoc na jakosci obrazu (oczywiscie dopuki sprzet pozwoli, bo niektore funkcje sa procozerne, ale bez zadnych filtrow poprawiajacych dodatkowo dziala bardzo wydajnie nawet na machinach ponizej 300MHz) fakt ze klite jest malo problemowych packiem, ale jak ktos wpadnie na genialny pomysl instalcji calosci jakiegos packa, a okaze sie ze dwa ze skaldnikow sie gryza to laik juz z tego bez reinstalcji nie wygrzebie sie na pewno; albo jakis filrt dla konkretnej grafy majac inna... dlatego laikom odradzam packi, a ci bardziej zawansowani wiedza ze z ffdshow mozna naprawde wiele wycisnac nie cce nikogo nawracac - po prostu tak uwazam tez kiedys kozystalem z packow, ale wiedza przychodzi z czasem :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:01. |