![]() |
Jest juz Ulead DVD MovieFactory 4.0
Jest od prawie tygodnia, wiec moze juz niektorzy zdazyli sie z nia zapoznac. Dla tych, ktorzy nie zdazyli zamieszczam ta wlasnie informacje.
Nowe opcje : . Przechwytywanie DVB-T "w locie" . Import i wypalanie sciezek dzwiekowych Dolby Digital . Automatyczne wstawianie rozdzialow . Autodopasowanie rozmiaru dysku video . Mozliwosc zmiany wielkosci przyciskow menu (animowanych i statycznych) . Regulacja animowanego menu i czasu trwania animacji przycisku . Automatyczna poprawa jakości obrazu . Dynamiczny Pan & Zoom [Przepraszam za drugi niemalze identyczny post - mialem problemy ze swoim ISP... Prosze MODow o wyrozumialosc i skasowanie drugiego topica. Z gory dzieki.] |
Cytat:
Dzięki za info cieszy mnie że obsługuje Dolby Digital |
|
Chciałbym sie dowiedziec czy ten program obsługuje dzwiek ac3 5.1 ?
|
Cytat:
|
Cytat:
no to tyle to ja wiem tylko czy jest jakas mozliwosc zyby uzyskac dzwiek ac3.5.1 to mnie najbardziej ciekawi ? |
No i doczekalismy sie wersji 5.0. Zalety nowej wersji :
* Przechwytywanie materialu z dowolnego zrodla z mozliwoscia automatycznej detekcji i usuwania reklam! * 5.0 jako pierwszy na swiecie domowy program oferuje wsparcie dla tworzenia wlasnych dyskow HD DVD i BluRay oferujacych najwyzsza obecnie jakosc obrazu i dzwieku! * Jescze wieksza kopalnia gotowych szablonow statycznych i animowanych menu! Szczegolnie opcja numer dwa przypadla mi do gustu - trzeba bedzie wyprobowac ten nowy produkt! |
@M@X tylko sk***261;d we***378;miesz materia***322; HD DVD ;)
|
czy w movie factory 5 moge nagrac na dvd film przerobiony z divxa?
|
@PIOTR34 - to akurat najmniejszy problem... podgrzewajac atmosfere przed premiera PS3 Sony wypuszcza zwiastuny praktycznie wszystkich swoich gier w jakosci HD. Wiekszym problemem jest skad wziac nosnik ;-)...
@cyrric - tak, mozesz - nikt nie broni. |
[QUOTE=M@X]
* Jescze wieksza kopalnia gotowych szablonow statycznych i animowanych menu! QUOTE] no jakos za bardzo nie ma ich duzo jedynie 3 szablony menu, i co bardzo jest denerwujace nie mozna usunac, elementow menu i zrobic po swojemu. to wlasnie lipa ze nie mozna miec wplywu na szablon menu. nie mozna zmienic ramek wyrzucic niepotrzebnych rzeczy itd. itp. chyba ze mi czegos brakuje :( |
A czy kupiles wydanie pelnoplytowe :->?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:58. |