![]() |
Jak skasować niepotrzebne tematy i chaperty?
Jak skasować niepotrzebne tematy i chaperty z filmu na dvd? jeżeli ten problem juz wysąpił na forum to musiałem go nie zauważyć i prosze o podanie alternatywngo linka,
|
Nie spotkałem się z określeniem 'tematy' przy DVD-Video. A 'chaptery' możesz modyfikować za pomocą PGCEdit.
|
A tak naprawdę to co chcesz zrobic?
|
może chodzi ci o niepotrzebne napisy reklamy i takie tam,,,menusy...?
jeżeli tak to dvd shrink ci pomoze..... |
Cytat:
"niepotrzebne tematy i chaptery", czy jednak nie chodzi o reklamy i warrningi? Spróbuj doprecyzować Pozdrowienia Salem |
sprawa jest tego typu ze ściagnołem tego dvd shrinka i zaladowalem film dvd.
mam 3 katalogi z plikami. Jak usunąc pliki z tych katalogów |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
a ja mam takie pytanie
ma płytke na której są nagrane 3 części Harrego Pottera składa się ona z menu wyboru odcinka ( wybiera się tu w który odcinek wchodzimy ) potem są menu poszczególnych filmów i każdy z nich ma możliwość wejścia w menu audio i wybór scen chciałbym rozwalić to na 3 osobne płyty tak żeby każda miała swoje menu i film w dvdshrinku jak piszesz wyżej można to zrobić ale niestety menu chyba się nieda :( to czym lub jak to zrobić ?? |
Cytat:
Korekta: Tak wogóle to CloneDVD chyba by sobie z tym poradził. |
udalo mi sie zgrac sam film, bez problemów, ale mialem na nim 6 róznych jezyków,a potrzebuje tylko jeden polski, bo te filmy zalatwiam do autobusu na dvd, a tam nikt nie bedzie mial czasu przestawiac specjanie jezyka na polski, wiec wrzyciem juz sam film do clonedvd3 i tam odznaczylem pozostale 5 jezyków, ponownie zapisalem film na dusku i go wypaliem dziala tak jak chcialem i dzieki za pomoc
|
Proponuję abyś użył programu DVDFabPlatinum(DVDFab Gold + DVDFab Express). Za jego pomocą bez większych problemów zrobisz to o co Ci chodzi. Przegrasz film bez żadnych dodatków i tylko z polską wersją językową.
|
a no moje pytanie nikt nie odpowie?
|
Cytat:
|
sorka ale mi się już na oczy rzuca - ze starości :)
THX |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:53. |