![]() |
Richard Burns Rally
Mam problem z gra niewiem zo sie dzieje sciagnalem ja dzis instaluje i gra ladnie sie wlacza ale po wszystkich reklamach sie wylacza co sie dzieje kopiuje patha zmieniam jezyk na Polish w rejestrze i nic...
Podczas instalacji naciskam na blad textur biore ignoruj i moze to ma cos z tym wspolnego ? |
Co to ma wspólnego z nagrywaniem CD?
|
Cytat:
Jakim nagrywaniem?? Chodzi mi o to ze gra mi sie wylacza po reklamach... niewiem co sie dzieje. Wiec pytam na forum. |
Cytat:
a na jakim configu kompa to chcesz odpalić. (jaki masz komputer) |
Rodzynek dobry??
|
moj komp to
Athlon 3000+box grafa: gefoce FX 5700 Ram: 512 dysk : 80GB |
Cytat:
Sprawdź tego rodzynka.... |
Cytat:
|
Właśnie dali mi oryginalną wersje richarda i jak tak patrze na wymagania to mi sie słabo robi... mam 3 razy słabszy sprzęt :D A co do Twojego konfiga to bedzie smigać :)
|
chcialem sie zapytac czy Ktos z forum gra w ta gierke i czy jest fajna? lepsza od CMR ?
|
Gra ta została dołączona do najnowszego CD-ACTION
http://www.cdaction.pl/okladki/200512dvdmax.jpg Wydaje mi się, że można śmiało ryzykować za 14.90zł w wersji DVD (płyta 8.5GB - podobno ma tak już być zawsze) - a do tego jeszcze Operation Flashpoint PL :D Polecam :) |
co do CDA :) to te 15 zeta to jest nic :) nie dość ze macie pełno stron recenzji i opisów to jeszcze takie gierki a na deser na luzie i AR :)
|
Cytat:
|
Wygląda na to, że chłopaki z CDA wreszcie się wzięli za konkretną robotę :D Szkoda tylko, że płyta była w kartonie a nie jak kiedyś w pudełku - no ale cóż - na czymś trzeba oszczędzać - a dobrze, że oszczędzają na opakowaniu (które zawsze można zastąpić czymś z własnych zapasów) niż na czymkolwiek innym :)
|
Cytat:
reasumując jak juz opanujesz jak sie powiozi w richardzie zapomnisz o arcedowym colinie. ps jedyna wada colina to za "lekkie" samochody ale jest patch więc to już nei problem || |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:49. |