![]() |
Cytat:
ale zdecyduj sam czy ci to da korzyść |
Dzieki
Na razie jest OK więc nic nie zmieniam. |
Omnipatcherem zmienisz to... ale odradzam. Sam tak zrobilem i nagrywalem, ale przy tak zmienionym BIOS-ie kopalo sie odtwarzanie filmow nagranych wlasnie z predkoscia x2. Skakalo na poczatku jak zaba, potem niby sie normowalo, ale wnerwialo strasznie. A gdy wrzucilem oryginalny BIOS wszystko zaczelo lazic pieknie. Te nagrane x2 tez. byc moze OMNIPATCHER jeszcze nie wspopracuje dobrze z 1673
|
Chłopaki używac opcji "szukaj"!!!
LiteOn'y nagrywają tylko od 4x w górę :D Możecie sobie zmieniać Nero a i tak będzie od 4x w górę :P Można to zmienić w omnipatcherze :taktak: Temat wałkowany setki razy :gerda: |
a po kiego grzyba chcesz wolniej nagrywac??
|
Pod Nero 6.6.0.8 to samo.
Chyba ten typ tak ma. Omnipatcher raczej podnosi prędkość nagrywania ( tak wynika z opisu). Wynika ze ten typ juz tak ma. Jak bedą problemy z nagrywaniem to trzeba będzie powrócić do tematu. |
Tu jedynie omnipatcher może pomóc "maybe"
|
LiteOn SOHW1673 i prędkość nagrywania
No i stało się . Chciałem Nagrywarke DVD i mam ale coś mi sie nie podoba.
Nie mogę ustawić małej prędkości nagrywania. Mam Nero 6.3.1.25 . Jak nie ma płyty to w opcji nagrywania mogę ustawić : x1,x2,x2,5 i Max. Jak włożę płytke to przy Esperanza speed x4 mogę ustawić tylko x4, przy verbatim speed x8 moge ustawić tylko x8 i x4. Czy ktoś orientuje się gdzie jest problem. Nie zależy mi na czasie a chciałbym mieć pewniejsze nagrania. Nero było instalowane z nagrywarka CD, forceaspi 1.7 zainstalowane. Nagrania DVD są prawidłowe bez błędów , zbiory są czytane bez problemu. Czy potrzebny jest nowszy Nero? A moze tylko jakaś nakładka z bazą nagrywarek? Nowy firmware J05 nic nie zmienił |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:06. |