Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Pomocy-odtwarzacz MP3 Flash (https://forum.cdrinfo.pl/f5/pomocy-odtwarzacz-mp3-flash-50652/)

robalek 04.04.2005 18:35

Pomocy-odtwarzacz MP3 Flash

Mam odtwa.MP3 Flash.Problem jest następujący:na wyświetlaczu jest napis "starting" nie da sie uruchomić.Awaria nastąpiła podczas wgrywania oprogramowania do odtwarzacza przez złącze USB,nastąpiła przerwa brak prądu.Nie da sie ponownie wgrać oprogramowania,ponieważ odtwarzacz nie jest widziany przez system XP.Prosze o pomoc !!!. Jesteście moją ostatnią deską ratunku.Za wszelką pomoc będę bardzo zobowiązany.Odtwarzacz XIRON mp876

Posłany 04.04.2005 20:58

Serwis? Bo wątpię żebyś sam coś zrobił - no chyba że jest specjalny programik(tak jak dla nie-wykrywanych nagrywarek ;) )

Poza tym abonament na szklaną kulę mi się skończył i nie wiem jaki masz ten odtwarzacz :P

Smartek 04.04.2005 21:03

heh, ludzie wszyscy wokolo dostaja mp3 playerki, a ja sie swojego zena doczekac nie moge.. nawet nie wiem czy koles z allegro wyslal... juz nie moge sie doczekac, AAAAAAAAa

EOT

-- zostaje tylko serwis..

pozdro ;)

Edwardo 04.04.2005 21:07

Smartek: zen micro wziles?

niekoniecznie servis.
zalezy jakiego grajaka masz.
napisz do e-service tego grajka, moze cos wykombinuja.

Posłany 04.04.2005 21:10

Zazdroszcze tym, ktorzy czekaja na playerki :P Fajniutkie, pojemne, z wyswietlaczem... a ja rok temu kupilem Creative MuVo 128MB [ta pierwsza wersja] za... 310zł ;( ;)

Smartek 05.04.2005 09:20

@Edwardo - nom, wkoncu jednak zena micro, wynioslo mnie to w sumie 754zl [w tym przesylka kurierem i gwarancja na rok]... tanszych wersji [tj. MuVo] sie juz nie oplacalo, bo roznica doslownie ~100zl a np. 4GB wiecej :), wiec... jak juz kupowac to zdecydowalem sie na cos porzadnego.
Dostalem wlasnie maila, ze wyslali wczoraj z magazynu wa-wy, ciekawe czy kurier dotrze do mojej 'wioski' dzisiaj ;)
pozdro ;)

Edwardo 05.04.2005 10:22

Smartek: cena bardzo spoko.
napiszesz mi za pare dni jak radio gra, jak nagrywanie, i muzyka.
no i jeszcze jak sie w nim kawalki uploaduje, bo w iPodzie trza przez iTunes albo ePhoda wgrywac. i niby pod windowsem nie sa widoczne, tzn widac je, ale sa pomieszane wsrod 49 katalogow, ot takie zabezpieczenie, co by nie kopiowac utoworo miedzy kompami.

joujoujou 05.04.2005 14:34

Nauczka dla kolegi, który koniecznie chciał mieć nowy soft w swoim playerku :taktak:
Obawiam się, że czeka cię wizyta w serwisie :smutny:
Jeżeli coś dobrze działa to nie należy tego ruszać :nie:
Od pół roku mam 20GB jukeboxa i mimo, że producent udostępnia już nowy firmware, odpieram pokusę wgrywania go. Jak widzę, słusznie :cool:

Edwardo 05.04.2005 15:00

Cytat:

Napisany przez joujoujou
Nauczka dla kolegi, który koniecznie chciał mieć nowy soft w swoim playerku :taktak:
Obawiam się, że czeka cię wizyta w serwisie :smutny:
Jeżeli coś dobrze działa to nie należy tego ruszać :nie:
Od pół roku mam 20GB jukeboxa i mimo, że producent udostępnia już nowy firmware, odpieram pokusę wgrywania go. Jak widzę, słusznie :cool:

z jukeboxami jest tak ze nowy soft nie wgrywasz do kostki tylko na hdd. przynajmniej tak jest w wiekszosc.soft (interfejs, nowe gry, wyglad menu) nagrywasz na hdd, a to co w kostce siedzi nie ruszasz. dlatego mozliwosc "zepsucia" w hdd jest mniejsza niz we flashach lub cd.
poza tym, skoro producent udostpenia, to trzeba korzystac, ja wychodze z takiego zalozenia, narazie sie nie zawiodlem.

Smartek 05.04.2005 16:07

hehe, racja Edwardo, ja tez zawsze ryzykuje i do czego tylko sie da wgrywam biosy/update'y/firmware'y... i jeszcze nigdy nic nie zepsulem...
co do mojego zena, glupi pan kurier zapomnial wziac mojej paczki.., ale dowiedzialem sie za to, ze jutro bedzie na 100% :| [nie ma to jak straszenie negatywem :P :haha:]
pozdro ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:27.