![]() |
co racja to racja, ja przed chwilą zakończyłem robić drugi raz to samo w labie. za pierwszym razem zrobiłem pięknie po czym nagrałem płytę (RW na szczęście) siadam przed TV i co się okazuje? nie zalinkowałem przycisków w menu :D a projektu nie zapisałem. lab łatwy a pomylić się można.
|
DVD Maestro jest lepszy bo masz większą kontrolę nad komendami - tyle , że wszystko ręcznie musisz robić a w DVD-Lab masz parę funkcji automatyzujących i ułatwiających nieco pracę. Z drugiej strony niektóre rzeczy musiałem potem robić w IfoEdit i PGC Edit bo DVD-Lab tego nie pozwalał.
A SonicScenarist jest jeszcze trudniejszy niż DVD Maestro - IIRC to wszystko się robi poprzez tekstowy skrypt z komendami Scenarista. |
Niestety jeszce nie działałem w nim. Próbowałem zobaczyć DVD Maestro ale jednak okazał się dla mnie DVDLab lepszy; tylko zastanawia mnie czy jest jesce lepszy soft niz DVDLab?
|
Nie wiem czy próbowałeś Sonic Scenarist'a. Trochę pogmatwany, ale z tego co czytałem warty polecenia. Jak tylko mam trochę czasu to staram się pogłębiać więdzę o tym sofcie.
Pozdrowienia Salem |
Czy jest jeszcze inny program podobny do DVDLab?
Witam czy istnieje jeszce bardziej zaawansowany program od DVDLab?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:41. |