![]() |
było już kiedyś o tym
1) musisz się udać do Katalogu rozszerzeń Windows Update > http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=8973 2) klikasz w 'Znajdź aktualizacje dla systemów operacyjnych Microsoft Windows' 3) z listy systemów wybierasz 'Windows XP SP2', język 'Angielski', 'Wyszukaj' 4) dalej już powinieneś sam dać rade ;) |
No w koncu ktos mnie chyba zrozumial, pewnie ze chodzi mi o oryginalne poprawki.Chce tylko te extra 30MB wydane po SP2 do integracji z ISO! Dobra jakos dam sobie rade i je znajde...!
|
Ale mu chyba chodzilo o oryginalne poprawki z windows update, a moze sie myle?
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Dobra zrobie inaczej zainstaluje XP Pro (ENG) i nastepnie zarzuce update,tylko zanim to zrobie niech ktos mi powie do jakiego katalogu to wszytsko sie sciagnie bo chce to potem przekopiowac...dzieki z gory za odpowiedzi !!!
|
I jeszcze pare:
1..taskswitch_powertoy.amc_files-diametralnie zmienia sposób wyswietlania po nacisnieciu klawisza alt+tab-fajne 2..stopavipreview.amc_files-zainstaluj to a nigdy nie bedziesz miał problemu z usunieciem pliku.avi albo z komunikatem ze plik jest uzywany. 3..tweakui_powertoy.amc_files-tez fajny program. Tam jest duzo wiecej takich perełek do modyfikacji windowsXP,wpisy rejestru,switche,itp.Polecam |
Ten pakiet mimo ze nie jest do polskiej wersji XP ma bardzo duzo modułów bardzo przydatnych,które mozna "recznie" zainstalowac.
Na przykład:googlebar,załaczony ponizej b.przydatny-w menu kontekstowym prawej myszy przybywa duzo nowych opcji a dla mnie najwazniejsza to "translate into English"-czyli tłumaczy strone np.fr,niem na bardziej ludzki.Polecam...w nastepnym dolnym poscie dam jeszcze 3 malenkie perełki z tego pakietu.. |
Cytat:
|
no dzieki bardzo ale jak ja mam to zintegrowac z plyta instalacyjna ??? nawet sie tego nie da rozpakowac rar'em poza tym jak to wogole dziala nieoficjalne poprawki do xp pl maja 27MB a tu raptem 120MB do wersji angielskiej :-) ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A do polskiej wersji pliczek jak się nazywa?? :)
|
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:48. |