![]() |
ja bym stawal na DMA
Sprawdz jakims programem np Nero info tool, czy rzeczywiscie jest ustawione z tego co pamietam Me lubil oszukiwac |
a moze po prostu xp tak sie z fatem gryzie..... sproboj pod xp przegrac dane z tej plyty na jakas partycje ntfs i zobacz jaka bedzie predkosc
xp w ogole ma to do siebie, ze akurat w obsludze cd-romow to sie cofneli a nie ulepszyli........ |
Sprawdz ustawienia DMA dla xp i me. Mysle ze ustawienia nie sa takie same i stad te rozbieznosci.
Witam na forum. |
format c: i tylko Win XP... powinno podziałać... a jak nie to nie wiem...
|
predkosc kopiowania z cd rom-u
Moje pytanko dotyczy predkosci kopiowania
Na jednym dysku mialem zainstalowane dwa windowsy na c win me d win xp dlaczego kopiujac film z cd romu na partycje e program total copy pokazywal ze pod win me kopiowalo do 6mb/s a pod win xp tylko 2mb/s dodam ze to byl ten sam film, i z czasu kopiowania wynika ze pod win me kopiowanie trwalo znacznie krocej, jak to mozliwe?? win xp kopiowanie: z dysku na dysk ok 46mb/s z cd romu na dysk ok 2-3mb/s win me kopiowanie: z dysku na dysk ok 18mb/s z cd romu na dysk ok 6-7mb/s dysk wd 160gb 7200 pł. glowna msi, 2x 512mb ram, nagrywarka LG 52x24x52 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:54. |