![]() |
Prezentacja - bardzo pilnie
Witam
Potrzebuje na poniedziałek prezentacji na temat : serwery www ( można w tej prezentacji umieścić wszystko o serwerach www). Niestety nie nie posiadam power pointa i niezabardzo się na nim znam . Bardzo proszę o pomoc będe niezmiernie wdzięczny jeśli by mi ktoś pomógł potrzebował bym kilka slajdó minimum 13 . Jeszcze raz bardzo prosze o pomoc |
to żadna pomoc, że ktoś odwali za Ciebie robote...
rozumiem jeszcze jakiś materiał pod nos ale.... przez ten czas to bys sobie nawet coś skombinował z neta... |
ok ... to proszę o materiały ale dużo ich :) bo nie mam pomysłu więc jak możecie to zapodajcie jakieś materiały. Tema : serwery www
|
LOL, nie leń się, gdyby to było coś czego nie możesz zrobic sam to OK. Ale wszyscy potrasią wpisac zapytanie do wyszukwiarki. Jeszcze raz LOL.
|
W takich projektach takich projetach bajere ciśnij jak nic ;p. PP jest bardzo prosty w obsłudze - sama potrafie to obsługiwać więc sobie poradzisz (chyba, że jestem bardzo zdolna :pisze: ;p).
Opisz pojęciami z neta co to jest Serwer : - WWW - FTP - Poczty Wymień programy do tego. A GUI możesz pokazać za pomocą krasnala, który jest baardzo prosty w konfiguracji. Poprostu jest ona zerowa. Nie zawracaj sobie głowy instalowaniem pojedynczych składników Apache, MySQL, PHP, PhpMyAdmin, Serwer poczty tam jest wszystko zawarte. Z takiego czegoś wyjdzie gdzies z 15 (?) slajdów gdzie na 10 będzie tekst. Reszta to tylko formalność. Możesz ujac tam konfiguracje jakiś usług na serwerze np. postawienie forum co każdy powinien umieć. A jak nie potrafi to w necie pełno jest artykułów na ten temat i pomocy również w naszym ojczystym języku. Tyle moge Ci polecić. Pozdrowienia pajączku i dobrej oceny. |
Dzięki aneczka , ale nie musiałaś ... :) wiesz o co mi chodziło , dobrze wiesz ... a co do tego projektu to wezme jakieś demko do prezentacji na pisze :) i będzie wypas ... Ale dzięki za fatyge ...
pozdrówki Ps. Nie musiałes się Piotrek męczyć ... :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:51. |