![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzieki za odpowiedz. Dzis lub jutro postaram sie to potestowac :)
A moze sie ktos orientuje czy moge zgrywac obraz jaki wyswietla mi sie na aparacie cyfrowym :D |
Cytat:
1.Polacam FlyCap252 (google). Darmowy, nie po polsku ale bardzo intuicyjny. 2.Zależy czy chcesz od razu konwertować np. do Divx-a, ale odradzam. Najpierw pełny strumień a dalej konwersja "na spokojnie". I sprzencik może w tedy być lichutki. 3. Może być to tv, jak najbardziej. Najlepsza jakość przez s-wideo. 4. Audio na wejscie liniowe, wideo z tv przez euro (bo takie mają z regóły wyścia) na s-wideo (kabel nie może być za dłógi, oczywiście że są takie przejściówki), bez kompresji i dalej kompresja np. Dr. Divx (wedłóg mnie najlepsza jakość). Pozdrawiam (jak coś to pisz) |
Program do vivo capture ?
Kilka dni temu kupilem Radosława 9100. I mam w nim wejscia/wyjscia chinch oraz s-video. I teraz mam pytanka:
1. Jakimi programami moge przechwycic obraz? Najlepiej jakies proste w obsludze, mile widziane pl menu. 2. Jak silny sprzet do tego jest potrzebny? 3. Z jakich urzadzen moze byc to obraz? Moze byc to np. telewizor? 4. Moze jeszcze jakies uwagi? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:11. |