![]() |
Internet przez se t610
Witam mam problem z połączeniem się z internetem przez se t610 podlaczonego do komputera za pomoca kabla com. Łączenie zatrzymuje się przy "sprawdzanie nazwy użytkownika i hasła" i dalej jest błąd "komputer zdalny nie odpowiedział..." jak nalezy ustawic port zeby to dobrze działało.... telefon dobrze łaczy sie z programami do np zgrywania zdjec ale z internetem sie nie laczy... telefon w sieci idea ustawialem apn w telefonie "www.idea.pl" a moje ustawienia portu to: 57600 kompresja wylaczona sterowanie przepływem xon/xof czy jakos tak;) dzieki z gory za pomoc;)
|
Predkosc mozesz ustawic nawet na 115200 jesli CI kabel na to pozwoli.
Wydaje mi sie, ze cos jest nie tak z ustawieniami. Rozumiem, ze chcesz laczyc sie przez GPRS. |
tak chce podlaczyc sie przez gprs ale jak predkosc ustawie na 115000 to nie dziala nawet opcja kerenda modemu pisze ze "modem jest zajety lu bodlaczony" lub cos podobnego nie mowiac o laczeniu z netem. Zauwazylem cos ciekawego: jezeli do tego samego kabla podlacze se t68i ktory nie jest moj;) to mam tam jeszcze jedna opcje "typ transmisji" lub podobne, da sie tam ustawic m.in GPRS i przez to dziala internet...a w t610 juz takiej opcji nie ma te pole jest zaciemnione....
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:38. |