![]() |
Nero i LG 8/4/32 dead
Mam pewien problem mam wyzej wymieniona nagrywarke i w czasie wypalania cd pasek z bufforem nagle zaczyna sie zmniejszac do momenyu kiedy wywala plyte:( testowalem to na wszystkich predkosciach :( jak moze byc tego przyczyna?
|
Przyczyn moze byc duzo miedzy innymi:
Windows zasmiecony-proponuje reinstalke Za duzo rzeczy dziala w tle-usun wszystko z autostartu. Jesli nie masz wlaczonego DMA to wlacz. Narazie tyle przychodzi mi do glowy. |
Gdy miałem LG miałem podobny problem, ale tylko gdy kopiowałem w locie, powód był absurdalny płyta do kompnięcia była porysowana, spróbój nagrywać z image
|
powiem ci tyle mam LG i nigdy nie nagrywam w locie jesli tak robisz to przestan bo bedziesz tracił płytki audio wal z dysku (mp3, wav) a dane tylko pi zrzuceniu image bo inczej lubi sie buforek oczyszczac i dzieja sie takie rzeczy
|
Zrobilem na samym poczatku reinstalke windowsow i jeszcze raz zainstalowalem Nero.
Wlaczylem DMA i wylaczylem zbedne progsy w tle. I sa znowu problemy, ale tylko u mnie u kumpla wszystko dziala pieknie na kazdej predkosci. Zwykle plytki jak i audio sie kaszania. mozlliwe ze mam bledy na hd, wiec teraz zrobie format i powinno grac:) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:01. |