![]() |
No to na obrazek dasz napis z prznikalnoscia, aby mozna bylo go spokojnie ogladac :>
|
Cytat:
wlasnie chodzi o to aby belfr nie wylowil obrazkow :D:fiu: |
Cytat:
|
codo tego autobootowania prezentacji.
Owszem zbootuje sam, nagra elegancko, z efektami i stylami zgodnymi z nowym office`m, ale...jest jedno ale...nie zainstaluje font***243;w. Je***380;eli kto***347; bajeranckie graffiti wrzuci sobie to raczej wyswietli mu sie Arial (Times New Roman?) Takze tu jest tez nieciekawie, choc reszta czyli uklad slajdu, rozmieszczenie zdj***281;***263; b***281;dzie taki sam na kompie ze starym office`em. |
Prezentacja w JPG (irfan view) + znak wodny w programie graficznym ;p
|
a czy jak sie zrobi taka prezentacje i umiesci ja na cd tak jak to @rosol zrobil to czy istnieje jakas mozliwosc zabezpieczenia samej prezentacji przed kopiowaniem i modyfikowaniem ? - pytam bo robie taka prezentacje o moim miescie :D ale nie chce aby w przyszlosci nauczyciel mogl ja zmodyfikowac lub "wy***322;owic" zdjecia, opis i umiescic je na stronie internetowej miasta :)
Copyright ***169; 2006 adbok |
U mnie Power Point Viewer dziala bez instalacji. Kiedys mialem go zainstalowanego, potem przed formatem skopiowalem tylko katalog z nim i dalej dziala. :). Jak komus nie chce sie instalowac to moge podeslac .zip
|
Co***347; Ci si***281; pyk***322;o w linku. Pewnie kopiowa***322;es z jakiegos forum bo te skrypty tak skracaja adresy ;p
|
Witam
Potrzebuje zrobić taki sam mechanizm w pp jak na tej stronie : http://eduseek.interklasa.pl/artykul...da/3704/idc/2/ . Pzyszło mi do głowy tylko jeden pomysl ... aby wyciąć te skrawki obrazu i tak je ustawic aby sie zlewal z nim i potem zrobić jakiś odnośnik ... Macie może jakieś inne pomysły ? poprawka :) I co miałby ktoś jakiś pomysł ? |
Mam Office'a 2003 i tam Power Point Viewer zajmuje nie cale 4MB wraz z plikami dll, autorun itd.
|
Cytat:
|
Tak program odpala się w locie i znajduje się w pamięci RAM komputera ;). A ile zajmuje to nie powiem bo nigdy nie sprawdzałem.
|
Nie trzeba instalowac. Ostatnio robilem prezentacje do szkoly i zrobilem ja na CD (autorun i program Power Point Viewer byly wlasnie na CD) i nie trzeba bylo nic instalowac. Power Point sam tworzy plik .bat w ktorym automatycznie uruchamia nam sie nasz projekt.
|
Tak, tylko, że odtwarzacz trzeba instalować (z tego, co wiem).
|
Ale raczej można zrobić wersje CD z wbudowanym odtwarzaczem - wersją, która obsługuje wszystkie bajerki jakie zrobisz ;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:47. |