![]() |
Jak zarobić 50000$ na ludzkich uczuciach...
http://pclab.pl/news14578.html
Niektórzy mają naprawdę nieprawdopodobne pomysły... Autorowi można pogratulować pomysłowości... i bezczelności. :niepow: |
lol? ^_^
Ide zjem papuge... chyba ze chcecie kupic ;) |
Co to ludzie nie zrobia zeby zarobic :|:|:|
A co do tych wplacajacych kase to mogli by wesprzec schroniska dla zwierzat. Bylo by to o wiele korzystniejsze. |
hehe dobre :)
|
:rotfl:
ma kolo lep na karku wpadl na swietny pomysl - codziennie gina tysiace krolikow i innych zwierzat, wiekszosc z nas ma buty ze skory, portfel ze skory, je szynke na sniadanie i schabowe na obiad i jakos nikomu nic do tego a jemu za niezjedzenie jednej zwyklej kolacji ludzie placa idiotyzm niektorych interneutow nie zna granic edit: wlasnie @ndy - kase dostal koles z pomyslem a nie agencje ktore by mogly zrobic cos pozytecznego, np zaszczepic dziekie lisy czy zarybic jakies jezioro... dlatego powtarzam: idiotyzm niektorych interneutow nie zna granic |
Dobra wpłacać kase na konto albo sobie za tydzień utne palca. :D Duzo nie wymagam 500 zł wystarczy.
|
To jest chore. Powinni sie za niego zabrac jacys "zieloni".
|
Cytat:
|
sc0rpi0 - a moze polaczymy sily? ja tez chce 500pln albo utne sc0rpi0 palca drugiej reki :D
i ie chodzi mi o jego bol - uchroncie mnie przed szokiem jakiego doznam rozczlonkowujac kogos || |
zeby to chociaz bylo cos obrzydliwego, nie wiem... moze psa, czy tam kota, co i tak sie w niektorych krajach jada, ale krolika ?? chetnie mu przesle pare przepisow... ale glupi amerykanie placa...
|
ja chętnie zjem królika na deser po cynaderkach właściciela ||
|
:rotfl:
Hehe dobre :haha: |
Niezłe ;) Gościu wiedział, że znajdą się tacy naiwni którzy to kupią. Założę się, że wcale nie miał zamiaru zjadać tego królika.
|
Gosc jest nieprzecietny
i chyba bardziej nalezy mu sie pochwala niz nagana... nieprzecietny |
Nawet w Teleexpresie wczoraj o tym mowili ;)
Mowili ze jego konto na ktore mialo sie wplacac $ zostalo zablokowane... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:36. |