![]() |
Mój 1653 też się tak zachowuje podczas startu do biegu zwanego paleniem ale później to już frunie.
Jeżeli chodzi o problemy z odczytem ... to niestety są właśnie największe na nim samym - bardzo długo trzeba poczekać zanim się namyśli... |
no i słynna jakość odczytu Litków poszła w las. A wojtass sprawdź może czy w dla kanału IDE na którym siedzi Litek nie masz Multi Word DMA czasem.
|
no tak, to fakt.. płyte wypali szybciej.. ale ze potem nic tego odczytac nie moze nawet sam on to już inna sprawa...
|
no tez mam 1673, na poczatku wlasnie tez tak sie zachowuje, ze startuje, zwalnia itd. , ale ostatecznie plyte szybciej wypali niz LG. Nie widze nadal problemu
|
nie martwcie sie mam 1213 modowane i jest tak samo.. innymi słowy nigdy wiecej Liteon;)
|
Cytat:
|
dodawales jakis inny naped?
|
LITEON 1673S wariuje
Mam ta wypalare dvd i oprocz tego ze puste plyte toleruje jako brak czystej plyty do nagrania (CD nie wiem jak DVD ostatnio) to teraz zauwazylem ze rozpedza sie troche hamuje i tak powtarza ze 3 razy i staje w miejscu. Co sie z nia dzieje:-/???? Prosze o szybka pomoc. Wszystko bylo ok w niedziele a dzis nie idzie plyt wypalac/czytac i generalnie nic.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:30. |