![]() |
Dobry Program Do Wypalania Dvd
witam chciałem zapytac jaki jest dobry program do wypalania dvd (tylko nie nero) zeby mozna bylo nagrywac przerobione filmy jak i inne pliki (avi , muzyke itd). Jeszcze jak mógł bym prosic o linka do opisu programu :) albo mniej więcej opisac co i jak sie robi - dziekuje i pozdrawiam!
|
|
ok dzieki a jakis opis do tego programu ???bo raczej nie bede wiedział o co chodzi . a co do naro to mi nie wypala minusów nie wiem dlaczego :(
|
to raczej nie wina nero sprawdź swój bios i zobacz czy są nowsze( i poczytaj opinie użykowników twojej nagrywarki jaki jest najlepszy)
No i nośniki też zaglądniej na tą dyskusje |
Cytat:
|
do tego ashampo tez nie ma opisu :( a z tym biosem to nie wiem jak to zrobic :( nie znam sie na tym :(
|
wpisz w "szukaj" na forum model swojego napędu i szukaj najlepiej tam gdzie znajdziesz najwięcej postów.
Tylko je najpierw poczytej a dopiero potem działaj ;) |
Po co ci opis jak wszystko pisze po polsku?
|
no w sumie masz racje :) nie dokładnie sie przyjrzałem :) wielkie dzieki mckalyka wszystko smiga jak nalerzy wypala minusy bez prolemu :) wychodzi na to ze nero jest tysiąc lat za murzynami.... :) jeszcze raz wielkie dzieki !!!!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Myślę że CloneDvD 2 v2.7.5.1 jest bardzo dobra (co ważne jest po polsku) używam go już od dłuższego czasu i narazie dobrze mi kopiuje płytki oraz i nagrywa.Gorąco polecam
|
Cytat:
|
Cytat:
1. próbować nie muszę, bo, jak pisałem, używam od dawna i nigdy mnie nie zawiódł 2. każdy używa tego, co mu najlepiej odpowiada 3. to, że wolisz Ashampoo nie oznacza że Nero jest najgorszy 4. pisanie że Nero jest najgorszym programem bez żadnego uzasadnienia jest niepoważne; podaj proszę argumenty które wpłynęły na taką ocenę 5. nie zajmuję się marketingiem w firmie Ahead, więc nie zachwalam; dla mnie (i dla wielu innych) Nero jest dobry, więc go używam |
Ja jestem zywym dowodem na to ze nero jednak jest do dupy. Skoro jak twierdzisz nero jest tak dobre to wytłumacz mi dlaczego nie wypala mi minusów a ashampo bardzo ładnie i szybko wypala????
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:57. |